Sari la conținut

Vreo două despre acest blog

exitSunt mulți oameni care nu înțeleg rostul acestui blog. Și nu mă refer la bloguri în general, vorbesc strict despre acest blog. Am să încerc să vă explic, încă o dată, pentru că sesizez că este nevoie și vă rog să nu vă supărați.

Acesta este un blog personal, un blog pe care eu scriu tot felul de chestii care mă interesează pe mine. Scriu ce mi se mai întâmplă, ce mai fac, pe unde mă mai plimb, ce mai văd interesant pe ici pe colo (în offline sau online), chestii de viață, chestii de zi de zi. Mai scriu despre chestii pe care le recomand și despre altele pe care nu le recomand. Sau mai scriu despre ceea ce mai văd interesant (repet, pentru mine) pe net.

Nu mă aștept ca ceea ce scriu să intereseze pe toată lumea, mai sunt unii care intră pe aici și-mi spun că scriu lucruri de căcat. Este adevărat, poate ele sunt așa percepute de ei, dar pentru mine sunt lucruri care fac parte din viața mea sau a apropiaților, lucruri pe care le recitesc cu plăcere după un timp.

Eu v-am mai zis, blogul asta este un jurnal – până la urmă așa se traduce “blog” – personal care mai este și online. Este online pentru că sunt oameni care au pasiuni/probleme/gânduri asemănătoare cu ale mele și deh, mai schimbăm și noi anumite impresii. Nu pretind că este un blog adresat tuturor și nici nu mi-aș permite asta. Este un blog pe care scriu “Nimic ce merită citit”. Știți că așa se numește acest blog? Probabil că nu, pentru că altfel nu îmi explic de ce îmi reproșați că scriu chestii neinteresante, atâta timp cât spun asta din prima.

Când nu vă place ceea ce citiți, sau nu vă interesează, sau nu este pe gustul vostru, nu este nicio problemă dacă închideți fereastra și citiți altele, altele care să vă placă. Nimeni nu vă forțează să citiți ceva fără rost, pe bune. La fel bănuiesc că faceți și atunci când nu vă place ceea ce vedeți la TV, bănuiesc că schimbați canalul, că doar nu vă apucați să vă certați de unii singuri cu el. Eh, așa să faceți și cu acest blog. Nu vă place, nu-l mai cititi. O să fie mai bine și pentru voi și pentru mine.

Cât despre cei care vin aici regulat, care vin, își filtrează informația și citesc numai ceea ce îi interesează, tot respectul și mulțumirea mea. Ei înțeleg că un om are și zile bune și zile rele și il acceptă așa cum este, cu bune cu rele.

Un lucru aș vrea să rețineți, eu nu v-am cerut niciodată să veniți să mă citiți și dacă eu nu v-am cerut asta vă rog să nu-mi cereți nici voi să scriu lucruri pe placul vostru.

Va mulțumesc.

P.S. Cele de mai sus sunt valabile și pentru cei care au probleme cu faptul că pun link-uri afiliate.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Nik 5 Mar 2014 @ 06:59

    Ai perfecta dreptate, cei care nu agreeaza ce scrii sunt liberi sa schimbe postul !

    Raspunde
  2. ionut 5 Mar 2014 @ 08:43

    Eu te citesc de vreo 2 ani. Cel mai mult imi place sa citesc post-uri despre calatoriile tale prin tara. De multe ori ai vizitat locuri mai putin cunoscute si prin post-urile tale am ajuns si eu sa le cunosc…. Multumesc

    Raspunde
  3. Bogdan 5 Mar 2014 @ 10:04

    La modul serios… io chiar nu inteleg de ce tre’ sa te justifici? Nu imi plac nici mie toate postarile dar nu am dreptul sa iti cer sa scrii ce vreau eu. Citesc ce vreau si aia e…

    Raspunde
  4. criserb 5 Mar 2014 @ 10:43

    @Bogdan – mă gândeam ca pe viitor să nu mai dau tot felul de explicații fiecărui nemulțumit și să-i dau link spre acest post. Ăsta este unul dintre motivele pentru care am scris acest post.

    Raspunde
  5. elaul 5 Mar 2014 @ 11:36

    faci un post separat de “sugestii si reclamatii” :)

    Raspunde
  6. octavian 5 Mar 2014 @ 23:26

    propun ca toti frustratii care se baga in seama aiurea sa fie blocati, nu de alta, dar in felul asta nu se mai enerveaza :)

    Raspunde
  7. alexandra 6 Mar 2014 @ 03:21

    Deh! Asa sunt nascuti romanii:critici prosti, asa sunt ei..redusi…

    Raspunde
  8. Bogdan 6 Mar 2014 @ 09:38

    Dar nu trebuie sa dai nici macar link….

    Offtopic: In liceu am stat intr-un internat de stat. Acolo aveam un pedagog care atunci cand comentam ceva legat de conditiile mizere, ne spunea “nu-ti convine? cauta-ti gazda” :)

    Fix asa e si cu vizitatorii de aici… cui nu-i convine, sa plece!

    Raspunde
  9. 230v 6 Mar 2014 @ 10:24

    Si totusi nici un link afiliat in articol :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)