Sari la conținut

Vreo două despre investigațiile lui Tolontan și DNA

În ultima vreme Tolontan a făcut tot felul de investigații și se pare că în toate a avut dreptate. Ulterior a venit DNA-ul și cei vizați au fost închiși, alții sunt încă pe drum.

Ultima investigație, este cu privire la directorul spitalului Malaxa, un munte de mizerie umană, ceva mai urât nu am mai văzut de mult timp. Dacă n-ați apucat până acum să aflați, uitați aici un link, dar sunt mai multe la Tolo pe blog.

Am speranțe ca justiția să-și facă treaba și de data asta.

Și totuși, cum naiba le nimerește Tolontan pe toate și cei care ar trebui să facă aceste investigații dorm în papuci? Cum are Tolontan toate aceste surse, și investigatorii care se presupune că au tot ce vor în materie de surse, nu descoperă d’astea?

Sau le descoperă și le țin bine ascunse de ochii publicului?

A doua dilemă, cum doarme Tolontan noapte?

Mă gândesc că este urât de o grămadă de ciorditori din ăștia, oameni care după cum se vede sunt capabili de orice. Nu îi este oare frică?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Piticu21 29 Nov 2016 @ 11:49

    buna dimineata.

    De obicei aceste investigatii vin direct servite. Adica vine textul complet scris, el doar se redacteaza si se publica.

    Investigatii pe bune, mai greu. Dar si in cazul de fata, poti primi un video, un telefon, o poveste, iar tu pui cuvinte pe langa ca sa sune frumos.
    Mai departe e treaba DNA.

    Raspunde
  2. Bucur 2 Dec 2016 @ 17:27

    Eu cred ca primeste ponturi si de acolo pleaca o investigatie a echipei din care face parte. Indiferent ce si cum important este ca se ajunge la un final bun.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)