Sari la conținut

Weekend cu chefuri

Weekendul asta am stat in Bucuresti… am fost cuminti, nu ne-am mai deplasat pe niciunde… dar am fost la doua zile onomastice, vineri la ziua Mishei iar sambata la ziua lu’ Alex.

Misha si-a tinut ziua in Edgar’s Pub unde daca nu stateam chiar in fatza usii si de fiecare data cand intra cineva ma batea vantul ar fi fost f bine, dar… am inghetat de frig… in rest a fost misto, ne-am simitit bine si am ras o gramada.

Sambata, asa cum am zis, am fost la ziua lui Alex, in Krishna Cafe. Aici alta poveste… nu am inghetat de frig, desi si aici batea vantul din cand in cand, aici ne durea spatele… pozitia in care trebuia sa stam era foarte incomoda… scaunele foarte joase, mesele la fel… o multime de perne pe care puteai sa stai pe jos… dar cum sa stai pe jos cand pe jos era ud de la mizeria cu care veneai de afara….

Ne-am simtit bine la Alex, ne-am intalnit cu Racasan si cu Ela pe care nu i-am mai vazut de ceva vreme… a fost misto… am facut ca de obicei misto unul de altul…

Pe la 2 am plecat… dar nu cu mana goala ci cu o lingurita care mi-a placut mult si nu am putut sa ma despart de ea… sunt un ticalos :) stiu…

Aaaa… duminica ne-am intalinit cu Maca, am fost la o cafea in Sailor’s Pub (la asta nu am gasit link)… tot timpul mi-a placut acesti local desi nu am mers f des in el… dar am remarcat ca s-a renovat… acum e… mai interesant :)

In concluzie… va recomand ca atunci cand alegeti o masa intr-un local sa nu fie in fatza usii si sa aibe scaune de dimensiuni normale… altfel… o sa aveti de suferit la capitolul comfort :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. octavian 14 Jan 2008 @ 15:15

    Acum 2 saptamani am primit o scrisoare in olandeza si engleza de la hoteul in care am stat impreuna in Amsterdam.

    La inceput am crezut ca este o gluma… in scrisoare imi cereau sa le trimit inapoi cele 6 linguri si furculite care disparusera din camera de hotel.

    Azi am inteles la ce se refereau cei de la hotel…

    :o

    Raspunde
  2. criserb 14 Jan 2008 @ 15:21

    =))

    Raspunde
  3. Ghiocel07 14 Jan 2008 @ 19:46

    Uite aici si aici linkurile :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)