Sari la conținut

Un workshop de facut: Introducere in Adobe Lightroom

Academia-de-Fotografie-Curs-Introducere-in-Adobe-Lightroom

Dupa cum stiti fotografiile nu ies din aparatul foto asa cum le vedeti voi pe net. O mare parte din ele sunt finisate in Adobe Lightroom. Il folosesc si eu de cativa ani, dar cred ca un curs despre el nu mi-ar strica. Eu l-am invatat din mers, din tot felul de tutoriale de pe net si cred ca un curs mi-ar raspunde la intrebarile pe care le mai am.

Am dat de workshop-ul asta sustinut de Simion Buia si avand in vedere ca am mai avut ce invata de la Simion, ma gandesc sa ma duc si la workshop-ul asta.

Va recomand, daca timpul va permite, sa mergeti si voi. Este un workshop pentru incepatori nu trebuie sa va speriati ca nu o sa intelegeti nimic. Simion are un dar aparte de a explica, o sa va faca sa intelegeti totul foarte usor.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Gogu 27 Feb 2014 @ 11:48

    Cat ai luat pe articolul asta?

    Raspunde
  2. criserb 27 Feb 2014 @ 12:21

    849€ (fara TVA).

    Raspunde
  3. Ariel 28 Feb 2014 @ 01:26

    Mi se pare ciudat ca:
    -desi folosesti LR de cativa ani, poza in articol ai luat-o de la dl Buia.
    – pe dl Buia l-am cunoscut la un workshop de Glamour, i-am studiat portofoliul si am aflat parerea altor colegi fotografi. Ce anume din portofoliul lui te-a determinat sa recomanzi cursul de LR si nu unul de PS, in care evident lucreaza ?

    Raspunde
  4. criserb 28 Feb 2014 @ 01:58

    @Ariel – pai am luat poza de la el ca era mai simplu. Nu trebuia sa fac eu o poza pentru a ilustra un post in care recomand un curs. De ce recomand eu cursul de Lightroom? Pai mie asta imi pare interesant, cel de photoshop… nu cred ca are cu ce sa ma surprinda, folosesc totusi photoshop-ul de vreo 15 ani (sper ca nu gresesc). In plus, cand ai de editat o multime de poze, cum este cazul meu atunci cand pozez ceva, nu cred ca photoshop-ul este o solutie prea buna. El este folosit pentru cazurile in care ai de livrat 2-3 poze, nu se pune problema sa foloesti PS la un calup mare de poze.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)