Sari la conținut

Yahoo.ro

Am vazut ca s-a lansat yahoo.ro. Nu vad ce nevoie aveam de el atat timp cat nu aduce nimic nou. Pe orice dai click se deschid site-uri externe, practic yahoo.ro e doar un agregator. Atat, nimic nou!

yahoo

In plus, banner-ul din dreapta te invita sa-ti faci cont, si ai un buton "Fa-ti cont acum!" nici ala nu merge. La ce naiba l-au lansat daca nu e gata?

Totusi, trebuie sa remarcam lipsa publicitatii pentru moment. Asta sa fie singurul lucru bun?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
 1. Manuel 7 Mar 2011 @ 16:00

  Reclamele vin si ele. Nu e semn bun :)))

  Raspunde
 2. Gerhald 7 Mar 2011 @ 16:09

  Am incredere in yahoo. Sper sa nu faca munca romaneasca…

  Raspunde
 3. amzis 7 Mar 2011 @ 18:58

  cei care au folosit yahoo pana acum s-au invatat cu el in engleza :))

  Raspunde
 4. Cristina 7 Mar 2011 @ 21:06

  Pai inca un lucru in plus ar fi stirile romanesti. Pe yahoo international vedeai ce se intampla in lume nou, dar nimic din tara. Ma gandesc ca si asta este una dintre “imbunatatiri”

  Raspunde
 5. criserb 7 Mar 2011 @ 21:26

  Pai dar, dar stirile le poti vedea pe orice site. Sunt asa cum am zis “importate” de pe alte siteuri. Nu vad content original :(

  Raspunde
 6. Mihai Voiculescu 8 Mar 2011 @ 09:15

  Poti sa-ti faci cont @yahoo.ro accesand http://mail.yahoo.ro INSA nu poti sa-ti faci ce cont vrei tu :) id-urile sunt comune cu .com.

  Raspunde
 7. rhuna 2 Dec 2011 @ 20:46

  nu are reclama pentru ca nu s-a lansat inca…..asteapta sa se lanseze, sa fie cunoscut si sa vezi cel cunosc si reclamele :-P

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)