Sari la conținut

YouTube merge si pe iPhone

Mai nou filmuletele youtube se pare ca merg si pe iPhone, direct din Safari

youtube

Am descoperit asta zilele trecute. Stiu ca pana acum imi aparea un patratel mic, albastru si atata. Acum se vede fereastra youtube si chiar poti sa vezi fimuletul. Nice

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. valentin 29 Jul 2009 @ 18:26

    pacat ca nu merge optiunea de video si pe alte site-uri….

    Raspunde
  2. m1sfit 29 Jul 2009 @ 18:58

    eu zic ca e de la plugin-ul iCinema (instalat separat), care playaza multe filmulete flash de pe siteuri, nu numai de pe youtube. din pacate e inca in varianta beta si mai da cate-un mic rateu :))

    Raspunde
  3. criserb 29 Jul 2009 @ 20:10

    @m1sfit – eu nu am instalat pluginul respectiv… am testat azi si pe un alt telefon si mergea, si nici respectiva persona nu avea mare lucru instalat pe el.

    Raspunde
  4. mybrainquit 30 Jul 2009 @ 10:57

    E posibil sa fie tagul , stiam ca safari are acest aspect al html5 instalat. Cineva sa ma contrazica? Criserb, cum era calitatea filmelor? Se spune ca OGG Theora e mult mai slab , calitativ, decat codecul de flash.

    Raspunde
  5. andreea 29 Dec 2009 @ 11:02

    buna imi poti spune si mie dak ai iphone, cum fac sa vad si eu filmulete pe el pt k mie imi apare un patratel albastru cu semnul intrebarii in loc de filmulete! ma poti ajuta?!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)