Sari la conținut

Zoo Bucuresti

Ieri am fost la zoo si pot sa zic cu mana pe inima ca Zoo Bucuresti este cea mai urata gradina zoologica pe care am vazut-o vreodata. Nici nu imi trece prin cap sa o compar cu cea de la Viena, ar fi ca si cum as compara soarele cu luna, dar ma intreb de ce naiba nu pot astia din Bucuresti sa-i imite pe cei din Targoviste, care sunt la doar 60 km.

Este vorba dupa mintea mea de valoarea pamantului din zona.

Cineva are interesul sa desfinteze gradina zoologica, sa cumpere terenul la un pret de nimic si sa tranteasca acolo un cartier rezidentia. Sunt convins de asta.

Si noi, noua nu ne pasa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. ania 30 Aug 2009 @ 14:16

    poze?

    Raspunde
  2. criserb 30 Aug 2009 @ 19:53

    Poze nu am, desi am platit taxa de 13 ron ca sa fac :)

    Nu am avut ce poza, animale obosite? n-am putut nici sa le pozez…

    Raspunde
  3. Ghiocel07 30 Aug 2009 @ 21:19

    Pacat,animalele cu patru picioare nu au nici o vina. Vina apartine celor cu doua picioare care distrug tot in jurul lor. In toamna trecuta am fost la Alpenzoo, in apropiere de Innsbuck. O minunatie.

    Raspunde
  4. Simona Mihail 1 Sep 2009 @ 08:22

    Din pacate, se pare ca asa e. Imi este asa de urat de tara asta!
    :(

    Raspunde
  5. bogdan 8 Sep 2009 @ 15:44

    mie nu mi s-a parut asa de raw fata de alta data acuma arata chiar bn. am vazut poze de la cunoscuti cu gradini si din GBR si din Olanda si chiar de la Innsbruck intr-adevar astea arata divin insa asta nu inseamna ca tot ce vedem la noi in tara e oribil – nu putem sa ne asteptam la minuni peste noapte – tarcurile feilnelor mi-au placut mult de asemenea zona cu pasari exotice si cea cu acvarii si terarii. marea problema ar fi zona maimutelor si mai ales tarcurile vulturilor care ma intreb si cum poa sa stea acolo.
    Sper si io ca viitoare gradina care se va amplasa in Giulesti cica sa fie una europeana adevarata pana atunci sa gandim pozitiv.

    Raspunde
  6. adrian 12 Sep 2009 @ 19:21

    http://www.jarvzoo.se/swe/index.php?page=parkoversikt

    cea mai spectaculoasa gradina zoologica pe care am vizitat-o. E locul unde, in loc ca animalele sa fie in custi meschine tocmai omul este pus in situatia de “a fi intr-o cusca” pentru ca traseul este pe o poteca suspendata ce iti ofera posibilitatea sa vezi animalele jos, in cvasilibertate …

    maine ma duc cu plodul la noi, mi-e si teama sa ma gandesc caci in urma cu mai bine de 10 ani starea era deja jalnica

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)