Sari la conținut

100% discount la al 2-lea produs Black & Decker

BlackDecker_logo-300x300

Nush cum sunteti voi si ma refer la barbati acum, dar eu cand intru intr-un magazin de scule sunt fascinat. Ma simt mai bine acolo decat intr-un mall. As putea sa pierd o gramada de vreme printre scule si unelte :) cu toate ca foarte rar cumpar cate una.

Cand am amenajat apartamentul a fost o perioada de glorie din acest punct de vedere. Zilnic eram prin tot felul de magazine d’astea cu scule si tot felul de produse bune la casa omului.

Am vazut azi pe net o promotie misto la produsele Black & Decker, cumperi un produs si-l primesti pe al 2-lea moca. M-am tot uitat pe acolo si sunt cateva produse care ma tenteaza. Mi-as lua o lada frigorifica pentru masina, o lanterna si poate si un invertor de curent. Cu toate ca mai am unul :P

Daca va pasioneaza si pe voi chestiile astea intrati aici, oferta e destul de buna. Sau poate va cuplati cate 2 si luati fiecare un produs la juma’ de pret ;)

P.S. Stai linitita Pitica, nu cumar nimic ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Cosmin 3 Feb 2012 @ 11:52

    Oferta e foarte, foarte buna, produsele fiind de top. Si zic asta in conditiile in care chiar acum scriu un articol in care ii critic pe cei care o fac. Dar din cu totul alte motive. :)

    PS: “PS”-ul tau e total! :)

    Raspunde
  2. cristi 5 Feb 2012 @ 18:08

    da, le-ai facut o super reclama in PS! :D

    Raspunde
  3. Cosmin 9 Feb 2012 @ 16:34

    Hai ca dupa o săptămâna vin şi eu cu postarea… http://bit.ly/zhSidR

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)