Sari la conținut

140 km/h pe autostrada, in Bulgaria

photo_verybig_140231O veste buna pentru cei care vor sa mearga in Bulgaria, sau in cazul meu, sa o tranziteze spre Grecia. Bulgarii au ridicat limita de viteza pe autostrazile modernizate.

Care sunt alea… inca nu stiu dar o sa aflu curand ;)

Sa aveti drum bun si atentie, nu inseamna ca e obligatoriu sa mergeti cu 140km/h. Si inca ceva, folositi prima banda atunci cand nu depasiti, nu sunteti in Romania ;)

[via]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Costin 27 Jun 2012 @ 10:52

    sunt cativa zeci de kilometri de autostrada pana in Sofia, autostrada pe care nu am mers nciodata cu mai putin de 150km/h. Apoi, la iesire spre Grecia, soseaua are 6 benzi (3 pe o parte si restul :-)). Acolo vei incetini pentru ca peisajul este superb.

    Concluzie: nimic nu s-a schimbat. :-)

    Raspunde
  2. criserb 27 Jun 2012 @ 11:56

    Adevarat @Costin dar na, eu vorbesc aici de chestii legale nu de viteza cu care traversam noi Bulgaria :P

    Oricum, dupa mine Bulgaria nu este o tara in care sa stai prea mult… exceptand litoralul. Aici vorbesc pur teroretic pentru ca pe litoralul lor nu am fost si nici nu ma prea atrage… dar sunt persoane care il lauda.

    Raspunde
  3. TyT 27 Jun 2012 @ 15:40

    Vad ca unii gandesc foarte corect , dar la noi nu prea !
    Macar sa ridicam limita de viteza la 70km/h pe drumurie europene care strabat o multime de localitati si sate …

    Raspunde
  4. topogane 27 Jun 2012 @ 18:15

    Noi ramanem cu ale noastre “autostrazi” daca le putem numi asa, construite in zeci de ani pe un tir de bani. Fac si rime :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)