Sari la conținut

2 ore si 40 de minute pana la mare, cu trenul

Patru trenuri InterRegio vor circula pe traseul Bucuresti – Constanta – Mangalia fara a se opri in alte statii decat cele trei. Astfel, durata calatoriei cu trenul din Capitala spre litoral se reduce la 2 ore si 40 de minute.

[sursa]

mocanitadelaviseu09_thumbPe bune? Chiar ar trebui sa cred asa ceva?

Cand anul trecut se ajungea la mare in multe, multe ore, cand trenul se oprea in mijlocul campului, cand sinele se incalzeau si trenul circula doar noaptea, cand era mai racoare…

Dupa ce parti bune din calea ferata au fost furate si vandute la fier vechi, acum ei sustin ca se poate ajuge in 2:40 pana la mare?

Ma scuzati, dar eu nu cred.

Chiar sunt curios, sa-mi spuna cei care au mers mai des ca mine cu trenul pana la mare, cate ore faceau pana acum, si ce peripetii au avut in lungul drum catre mare?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. radu 25 Apr 2013 @ 17:53

    Anul trecut in august am facut in jur de 5 ore si 30 minute plus inca aproape o ora de asteptare in Gara de Nord, pentru ca trenul programat la ora 6:45 a plecat la ora 7:30.

    Ca sa nu mai zic de conditiile “divine”: bagaje pe tot culoarul si n-ai pe unde sa mergi, 2 oameni cu acelasi loc pe bilet, cersetori la ordinea zilei si vanzatori ambulanti care nu au nicio treaba cu CFR.

    Si ca o observatie: 3 oameni am plecat cu trenul din Bucuresti la ora 7:30 am ajuns la 1 in Costinesti si am dat 30 de lei cu reducere de student. Alti 5 au plecat cu masina la ora 9 si au ajuns pe la 12 si au dat tot 30 de lei de om pe benzina.

    Raspunde
  2. provinciala 25 Apr 2013 @ 18:37

    nu te creeed!

    cu ce vrei sa incep?!

    iti dai seama ca pana acum vreo 5 ani am facut drumul asta cel putin o data pe saptamana (sunt constanteanca).
    in principiu, inainte era mai bine (si ca timp dar si conditii). in ultimii ani, nu am a avut o singura calatorie ok si chiar am o prietena care a stat iarna 17 ore blocata pe zapada in camp.

    Raspunde
  3. Maria 25 Apr 2013 @ 18:49

    acum o luna am plecat de la bucuresti la constanta. am facut aproape 4 ore. nu mai mersesem cu trenul de vreo 12 ani. stiam de la inceput ca va avea intarziere, dar nu m-am cramponat pt ca n-aveam de ce. vagonul a fost tip salon, chiar mi-a placut. sper sa mai traiesc aceasta experienta ;)

    Raspunde
  4. Iulian 25 Apr 2013 @ 20:32

    Cat timp pe aceeasi distanta (iasi-galati) se fac 4:50, pot sa zica ei ce vor, nu ii crede nimeni.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)