Sari la conținut
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. mkn 25 Apr 2013 @ 21:57

    Ai luat-o pe urma lui Arhi. La 5 postari una e despre Biserica.

    Raspunde
  2. Ciprian 25 Apr 2013 @ 23:05

    daca nu vrea Dragos sa vezi ca vreau eu :D :P

    Raspunde
  3. criserb 25 Apr 2013 @ 23:56

    @mkn – ma scuzi, dar pe mine ma deranjeaza “egalitatea” asta. Eu sa platesc o gramada de bani catre stat… si ei sa primeasca, e corect?

    Raspunde
  4. Crox 26 Apr 2013 @ 01:28

    Ma asteptam la un minim de umilinta din partea Bisericii la vestea nu tocmai minunata de posibila fiscalizare a Bisericii. Fiscalizarea aceasta este normala si binevenita, altfel pot aparea anomalii serioase. De unde atata vehementa in respingerea acestei initiative? Aceasta virulenta nu este in concordanta cu preceptele crestine, nu e kusher, nu e halal.
    Fundamentalismul islamic se mai numeste ortodoxism. Biserica dispune de o armata de calugari care ‘nu stie multe’ si care la o adica…

    Raspunde
  5. Dragos 27 Apr 2013 @ 01:20

    Cristi, cu postul asta ti-ai asigurat si ultimul comment al meu pe blogul tau, si daca tot e ultimul zic sa inchei apoteotic.

    Daca te uiti pe site-ul ministerului de finante, ti-am mai zis, meseria de blogger e si de cercetas, o sa vezi toate sumele date de la bugetul de stat pe fiecare an si, atentie, surpriza, in anul 2011, s-a cheltuit cu NATIONAL ARENA, exact suma data tuturor Bisericilor pentru constructii in ULTIMII 10 ANI!!!!

    Deci Cristi, BOR a primit in ultimii 10 ani pentru constructii de la bugetul de stat aprox 950 milioane RON iar National Arena a costat 970 milioane de RON? Nu cumva canti la alta usa? Nu-mi zii, ai fost de acord sa dea din impozitul tau la stadionul ala de cacat. De ce nu au dat MILIARDUL ala de RON la Educatie?

    Banii pe care i-a pierdut statul cu bechtel sunt echivalentul a sumei date Bisericii cu tot cu salarii pe 3 ani, de banii aia Biserica a adus rezultate, preotii au fost la lucru, Bisericile s-au ridicat, s-au pictat, s-au mobilat. Da autstrada unde-i?

    Sa-ti mai zic de autostrada Bucuresti – Pitesti sau de pasajul Basarab? Asta asa, sa-ti demonstrez ca esti rau intentionat si dezinformat. Astept sa vad posturi despre oamenii aia pe care i-ai votat si iti fura cu sacul din buzunar, posturi despre Oprescu care a dat o avere la propriu pe orice a facut in Bucuresti s.a.m.d.

    PS BOR a terminat fundatia la Catedrala si a scos cheltuieli cu -20%, sa imi dai si mie te rog un exemplu de proiect al statului roman in care nu au iesit cu costuri la final de +100%. De fapt nu te chinui ca nu o sa mai revin pe blog.

    Am incheiat!

    Raspunde
  6. alin 27 Apr 2013 @ 14:15

    Da, ma bag si eu. Da ce, io-s tampit ? De ce sa nu profit si eu de pe SPALATII PE CREIER DIN ROMANIA ?! O sa stau numai in vile de lux si masini idem, toata viata !! Pe banii ANALFABETILOR !!! Care, cum stim toti, sunt FARA NUMAR !!! :)))))))))))))))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)