Sari la conținut

3 zile libere

Si-au trecut cele trei zile libere si n-am facut mare lucru. Am vrut sa plec pe Transfagarasan dar n-am plecat. Am vrut sa plecam undeva, oriunde, numa’ sa avem de unde ne intoarce dar vremea nu mi-a parut una tocmai buna. Sau poate am avut un start mai greu si n-am plecat niciunde.

So, daca eu n-am fost plecat, macar povestiti-mi voi pe unde ati fost si daca e vreun loc demn de recomandat, sa mearga si altii atunci cand nu au nici o idee :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Iulian 14 Jun 2011 @ 11:12

    Eu n-am tinut cont de vreme si m-am dus in Maramures la Borsa si am urcat pe Varful Pietrosul (2303m). La coborare ne-a udat o ploaie pana la piele, dar in rest a fost super.

    Raspunde
  2. alinaelenatl 14 Jun 2011 @ 20:53

    bine ca nu ai plecat ca era si este inchis.
    am plecat noi de la tulcea-brasov-bran-sighisoara-sibiu-valcea-arges-si azi suntem la vidraru maine pitesti si apoi bucuresti
    pacat ca nu au deschis astia traseul si se pare ca vor intarzia anul acesta ca se lucreaza cu drag si fara spor.
    frumoasa tara noastra dar drumurile….pe masura frumusetii

    Raspunde
  3. criserb 14 Jun 2011 @ 21:10

    Da, era inchis, stiam asta, dar se putea urca pana sus. Tunelul de sus de la Balea Lac era inchis, pe acolo nu se putea trece decat pe jos ;)

    Raspunde
  4. Liana Mitroi 16 Jun 2011 @ 12:47

    Uite pe unde am fost eu si ce probleme am avut cu turismul “bine” facut in Romania … http://voceacelorcaretac.wordpress.com/2011/06/15/cum-se-face-turism-in-romania-prost/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)