Sari la conținut

Romania pe 8 regiuni

Zilele astea am vazut (asa se intampla daca pornesc televizorul) ca au venit unii cu o propunere creata. Sa scapam de multimea de judete si sa avem doar cateva regiuni mai mari. Scopul dupa mine e clar, vor unii mai multi bani si asta ar fi o solutie buna.

l_41131

Ma rog, nu despre hoti vreau sa vorbesc.

Vreau in schimb sa va intreb daca voua v-ar conveni treaba asta si care ar fi motivele pentru care ziceti da. Sau care sunt motivele pentru care nu vreti asa ceva?

Sa-mi fie cu iertare, dar eu cred ca Danone a facut mai bine impartirea pe regiuni, daca e sa fie, decat politicienii nostri :)

danone

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. roli 14 Jun 2011 @ 10:59

    daca badea ion pensionar din uricani (de ex) are ceva treaba cu niste acte la resedinta de regiune (timisoara) si mai e si sarac lipit ce face? + ca la noi totul se rezolva in cateva zile,

    Raspunde
  2. Iulian 14 Jun 2011 @ 11:12

    Eu de cand am vazut ideea asta m-am tot intrebat de ce ar vrea basescu sa faca impartirea asta… si m-am gandit cateva zile…pana cand aud raspunsul UDMR-ului: Nu o sa votam niciodata cu asta, decat daca Harghita si Covasna vor fi separat de Brasov Sibiu Alba si Mures!

    Waw!!! Si mi-a picat fisa. Vin alegeri din nou, basescu trebuie sa obtina acuma sustinerea UDMR-ului si a populatiei din cele 2 judete care este majoritara de nationalitate maghiara. Si uite asa ungurii vor avea propriul lor “stat” in mijlocul Romaniei, cu autonomie administrativa. Frumos nu???

    Raspunde
  3. vasiliu 14 Jun 2011 @ 11:47

    Este cea mai mare hotie.In situatia cand aceasta impartire administrativa se va realiza,poporul Roman va ajunge la o saracie de neinchipuit,cu exceptia unora care se vor inbogatii,prin schimbarea actelor,deplasarea la capitala de regiune si multe altele.
    Sa nu uitam insa ca acest popor este las si se lasa calcat in picioare de acesti tradatori de tara.
    DESTEAPTATE ROMANE PANA NU ESTE PREA TARZIU!

    Raspunde
  4. Robintel 14 Jun 2011 @ 11:58

    @roli

    Merge la primărie.

    Raspunde
  5. ipo 14 Jun 2011 @ 13:51

    @vasiliu: vroiam sa argumentez ceva, dar m-a dat pe spate gramatica.

    Raspunde
  6. Dragoș Asaftei 14 Jun 2011 @ 14:35

    Mie mi se pare o prostie și vor fi foarte mulți bani cheltuiți, asta dacă se vor înlocui și numerele de la mașini și buletinele și toate actele…

    Raspunde
  7. alin 14 Jun 2011 @ 15:42

    Mie mi se pare un lucru bun doar daca aceste regiuni vor avea si autonomie. Altfel e degeaba.

    Raspunde
  8. Marius 14 Jun 2011 @ 19:05

    Iulian nu are logica ce zici tu, inafara de Harghita si Covasna restul nu au maghiari ca majoritate, daca punea Harghita,Covasna si Mures ca are 30
    % maghiari atunci puteam spune ca au “statul” lor.

    Raspunde
  9. mb 14 Jun 2011 @ 21:20

    imparteala facuta de Danone este cea mai buna;)

    Raspunde
  10. Ana 14 Jun 2011 @ 21:47

    Ce o sa ma distreze cand vine ungurul din Covasna la Alba Iulia sau Brasov sa isi faca actele…

    Raspunde
  11. skrintitu 14 Jun 2011 @ 21:54

    Interesele sunt foarte mari si destule, din pacate nici unul din acestea nu ne intereseaza si nu nu e favorabil noua oamenilor de rand :) Ideea de baza este ca oamenii sunt mult mai bine controlati asa iar monopolul politic se poate obtine mult mai usor.

    Raspunde
  12. dan 16 Jun 2011 @ 23:52

    Ungurii au vrut mereu Transilvania.

    Nu degeaba le da cetatenie Ungaria la toti maghiarii din tarile din zona.
    Nu degeaba s-a marit perioada in care o femeie sa stea acasa 3 ani cand are un copil. Faceti copii, inmultiti-va, si apoi … ungaria mare!

    Iar romanii se injura intre ei, si pleaca in alte parti, ca nu le mai place aici. Pentru maghiari pamantul asta e bun. Numai pt noi nu e bun.

    Raspunde
  13. Iulian 17 Jun 2011 @ 01:02

    Marius, nici macar nu ai citit ce am spus eu. UDMR a spus clar ca nu vot vota asa ceva decat daca va fi separat Harghita si Covasna.

    Raspunde
  14. Tomelu 17 Jun 2011 @ 18:17

    Daca e sa ne gandim bine descoperim ca e cea mai mare prostie aceasta schimbare. Daca eu am nevoie de niste acte trebuie sa merg in capitala de judet(regiune), iar odata cu schimbarea judetelor vin schimbarea buletinului, pasaportului, etc. Romania deocamndata nu isi permite o asemenea modificare. Oameni buni suntem in plina criza economica, avem datorii de miliarde. iar Basescu vrea sa schimbe romania intr-un an.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)