Sari la conținut

Guerrilla live pe Zonga

Screenshot_2013-10-15-14-01-11

De cateva zile Radio Guerrilla emite live pe Zonga. Astazi chiar l-am ascultat si merge impecabil, poate mai bine ca pana acum. Cel putin pentru mine acum merge clar mai bine, ca radioul din masina mea merge bine 10 minute dupa ce selectez postul, apoi parca o ia pe aratura (treaba ciudata, se intampla numai in Bucuresti).

Asa ca… de acum inainte puteti asculta radioul vostru preferat peste tot, la munte, la mare, in masina, in barca si poate si in avion daca aveti semnal.

Sa-i mai aud acum pe cei care se plang ca nu mai exista Guerrilla. Pai daca va doriti asa mult sa-i ascultati, scoateti din buzunar 2-3 euro si ii aveti langa voi in permanenta, pe langa alte sute de mii de piese care le puteti gasi pe Zonga.

Dar ma rog, nu asta era subiectul postului, subiectul era ca acum se poate asculta Guerrila oriunde.

P.S. Nu-i reclama la Guerrila, nici la Zonga, este doar o informatie pentru cei care se tot plang si sunt destul de multi ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. mardum 15 Oct 2013 @ 16:19

    au si aplicatie de android, posibil si de iphone/ipad

    Raspunde
  2. criserb 15 Oct 2013 @ 16:26

    @mardum – au

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)