Sari la conținut

Primele bancomate cu euro din Romania

bancomatING Bank a pus în funcţiune, în premieră pentru România, primele bancomate pentru tranzacţii în euro. ATM-urile sunt amplasate în Bucureşti, însă, conform reprezentanţilor băncii, ING va mai instala mai multe astfel de aparate, în mai multe zone ale ţării.

ATM-urile sunt amplasate în Bucureşti, unul în sediul SelfBank din zona Ştefan cel Mare, iar celălalt în Office-ul ING Crystal Tower din strada Iancu de Hunedoara.

sursa

Chiar daca atunci cand aud bancomate eu ma gandesc la mai multe, este totusi un inceput. Avem 2 bancomate care dau euro puse in Bucuresti de catre ING. E un inceput.

Sper sa avem cat mai multe cat mai repede, sa putem sa scoatem euro fara sa mai stam la cozi si sa putem alege. Sper sa vina si alte banci cu bancomatele lor, sa nu mai existe exclusivitatea asta "Aparatele sunt disponibile doar clienţilor care deţin carduri emise de banca ING." 

Nush ce parere aveti voi de ING dar mie nu-mi plac. Nu le sunt client si nu ii pot judeca prea mult dar… ca si client al altei banci sa nu pot sa scot bani de la automatele lor mi se pare o aberatie. In schimb clientul ING poate sa scoata de oriunde… naspa situatia…

Oricum, asta cu bancomatele in euro este o veste buna.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. raul 5 Jan 2012 @ 12:55

    eu folosesc ING de mult timp. am un card la el asociat la 3 conturi: lei, euro, usd. HomeBank-ul lor este f bine pus la punct nu ca mizeriile de la rbs, transilvania sau bcr ;))

    e misto chestia asta cu euro.. pacat ca nu le voi vizita prea des :))

    Raspunde
  2. raul 5 Jan 2012 @ 12:57

    EDIT:
    ai zis ca daca esti client al altor banci nu poti sa scoti de la ei.. ba da poti. nu poti euro inca, dar asta este normal. nici tu cu cardul de la ing nu poti scoate euro de la ceilalti :))

    Raspunde
  3. SIP 5 Jan 2012 @ 13:09

    De ce trebuie sa scoti euro cand cu cardulde BCR poti plati in ori ce moneda la cursul de schimb al zilei ?

    Raspunde
  4. Mihai 5 Jan 2012 @ 13:55

    Nu, doar euro nu vei putea scoate cu alt card din bancomatele ING. Folosesc ING de vreo 7 ani si sunt extrem de multumit de serviciile lor.

    Raspunde
  5. criserb 5 Jan 2012 @ 14:11

    @SIP – cam din acelasi motiv pentru care scot si lei chiar daca cu cardul bcr pot plati in orice moneda ;)

    @Mihai – dar tu poti sa scoti din orice bancomat… eu din ING nu

    @raul – nu poti, am incercat acum cateva zile… nu mi-a mers. A zis ca bancomatul functioneaza doar cu cardurile ING. Am incercat intr-un self-banking d’ala

    Raspunde
  6. raul 5 Jan 2012 @ 14:37

    putem continua asa la nesfarsit.. eu imi i au salariul pe un rbs. ma duc cu el la ing, scot banii si ii bag apoi intr un ing ca sa platesc rata online :)

    nu stiu ce s a intamplat la tine, dar crede ma ca se poate..

    Raspunde
  7. Moldo 5 Jan 2012 @ 16:32

    Eu am card la ING si pot spune ca sunt foarte multumit. Nu am nimic de ce sa ma plang. In schimb fug ca dracu’ de tamaie de BRD (probleme mai vechi cu ei)…

    @criserb: poate ai incercat sa bagi cardul in automatul ala de self banking (ala ce are si scaun sa te asezi si tastatura ca si calculatorul). Ala e pentru tranzactii fara numerar si acolo cred ca doar cardurile ING sunt acceptate. De scos bani cred ca se poate si daca ai card la alta banca (dar la bancomat, nu la self-banking).

    Raspunde
  8. Mr. Cabo 5 Jan 2012 @ 17:38

    Si eu am de vreo 4 ani totul la ei, carti de debit si de credit, homebank superb, asigurare de viata, pensie privata, conturi de economii. Foarte multumit de ei!

    Raspunde
  9. Claudia 17 Feb 2013 @ 05:29

    eu sunt clienta a bancii ING. In afara faptului ca nu iti poti deschide card in euro decat daca deschizi si unul in lei, personalul este necalificat dandu-mi informatii false pt ca le era rusine sa intrebe pe altcineva si sa nu cumva sa se faca de ras ca nu stiu anumite lucruri le inventeaza pe loc doar pt ca par logice…nu recomand nimanui aceasta banca, eu m-am intors special in tara ca sa imi pot lichida conturile

    Raspunde
  10. paul 12 Mar 2015 @ 10:43

    am un card prepaid facut in cipru stie cineva cum pot scoate bani de pe el

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)