Sari la conținut

Transportul in comun acum si pe google maps

De astazi cetatenii se pot uita pe google maps pentru a afla toate traseele autobuzelor din marile orase ale tarii. Astfel, acum o sa fie mai usor sa ajungem dintr-un punct in altul cu ajutorul indicatiilor google.

Dupa cum vedeti mai jos, google iti prezinta drumul optim si cateva variante.

Puteti testa serviciul atat de pe calculator cat si de pe tablete.

transport-comun-in-bucurestitransport-comun-in-bucuresti1

Este un serviciu util, un serviciu ce era prezent de multa vreme in marile orase ale lumii, dar acum putem beneficia si noi de el.

Daca sfaturile date de google maps sunt cele mai bune ramane de vazut, din ce-mi spun mie colegii care se deplaseaza cu transportul in comun google cam da rateuri. Nu mari, dar da.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Radu Balan 11 Sep 2013 @ 16:31

    In Brasov serviciul functioneaza de vreo 2 – 3 ani. Este foarte bun. Iti propune rute, mijloace de transport, transferuri, timpi de asteptare.

    Daca si in Bucuresti va functiona la fel de bine ne vom impaca exceptional, mai ales ca tocmai devin locuit de capitala :-)

    Raspunde
  2. geoge 12 Sep 2013 @ 18:43

    foarte folositor acest nou serviciu

    Raspunde
  3. Oana 12 Sep 2013 @ 22:21

    A comparat cineva cu Transporturban.ro? Care funcționează de mult și e f. bun

    Raspunde
  4. criserb 12 Sep 2013 @ 23:22

    @Oana – transporturban.ro sunt foarte ok, nu am ce sa comentez, dar inca comparatia nu am reusit sa o fac, sa mai treaca putin timp ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)