Sari la conținut

Gradina Zoologica Targoviste

Pentru ca am primit plangeri, cum ca gradina zoologica de la Targoviste nu e asa cum am zis eu, adica foarte frumoasa, azi am fost din nou, sa ma conving cu ochii mei.

zoo_targoviste_01

Si m-am convins. Este cea mai frumoasa gradina de la noi din tara si va recomand din suflet sa o vizitati. Nici nu se poate compara cu cea din Bucuresti. Acolo totul este frumos, aranjat si ingrijit, nu sunt buruieni, nu sunt banci rupte, totul este la superlativ.

Animalele sunt bine ingrijite, curate, au mancare, sunt asa cum ar fi normal sa fie niste animale la zoo.

Va las sa admirati pozele si printr-un comentariu sa-mi ziceti daca am dreptate sau nu. 

Click pe poze pentru a le vedea la o rezolutie mai mare

zoo_targoviste_02

zoo_targoviste_03

zoo_targoviste_04

zoo_targoviste_05

zoo_targoviste_06

zoo_targoviste_07

zoo_targoviste_08

zoo_targoviste_35

zoo_targoviste_09 

zoo_targoviste_10

zoo_targoviste_11

zoo_targoviste_13

zoo_targoviste_12

zoo_targoviste_14

zoo_targoviste_15

zoo_targoviste_16

zoo_targoviste_17

zoo_targoviste_18

zoo_targoviste_19

zoo_targoviste_20

zoo_targoviste_21

zoo_targoviste_22

zoo_targoviste_23

zoo_targoviste_24

zoo_targoviste_38

zoo_targoviste_25

zoo_targoviste_26

zoo_targoviste_36 

zoo_targoviste_27

zoo_targoviste_28

zoo_targoviste_37

zoo_targoviste_29

zoo_targoviste_30

zoo_targoviste_39

zoo_targoviste_31

zoo_targoviste_32

zoo_targoviste_33

zoo_targoviste_34

Si apropo, vizita costa 3 lei pentru copii si 6 lei pentru adulti fata de  dublu cat e la Bucuresti si nu vezi decat gunoaie, buruieni si animale moarte de foame.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. dana 11 Oct 2009 @ 20:18

    da pe mine de ce m-ai bagat la un loc cu animalutele? :(( ma incadrez la categoria animale??

    Raspunde
  2. criserb 11 Oct 2009 @ 20:35

    Pai nu am pus animale, am pus poze de la Zoo :P

    Si tu oricum esti animalutul meu de plus :*

    Raspunde
  3. sip 11 Oct 2009 @ 20:36

    Dana , cu siguranta e o gresala, dar am o intrebare ce e cu aparatul ala foto ? Al cui e ?

    Raspunde
  4. dan 12 Oct 2009 @ 03:41

    @sip v-a prins cu aparatul foto :D

    e mai interesant asa, si cateva poze cu oameni… decat doar prim-planuri cu animale

    e frumos acolo…

    Raspunde
  5. mo 12 Oct 2009 @ 09:57

    super animalele, minunate poze…

    Raspunde
  6. Maddy 12 Oct 2009 @ 22:26

    ce poze reusite. animalele sunt foarte frumoase.

    Raspunde
  7. criserb 12 Oct 2009 @ 22:29

    Merci merci :”>

    Raspunde
  8. econinja 22 Feb 2010 @ 16:48

    @dana: daca cineva pe mine na face vierme sau sobolan,sau porc ,magar,bou nu ma supar.ZOOCALOMINA NU A ARE LOGICA!Nu vad nici o problema ca te a fotagrafiat intre animale.La tine este problema:ce spui este dispret fata de animale,umanocentrism si specisism.Lucrurile trebuiesc vazute in felul urmator:binenteles ca facem parte din alta specie de animale dar spun asta ca si simpla constatare.Faptul ca animalele arata altfel,nu indreptateste omul ca sa fie specisist.Omul alb a inrobit africanii pentru ca:aratau altfel,nu aveau palate,pusti,vapoare deci:tehnic nu erau asa de dezvoltati.Tot omul:inrobeste animalele pentru ca:arata altfel si pentru alte motive pe care nu la mai insir.
    Daca pe mine m ar fotografia cineva intre animale ar fi o bucurie,la fel daca m ar fotografia intre oameni buni,copii.Daca mar fotografia intre oameni rai cum ca si eu sunt de felul lor,…nu mai fac o lista ca nu am timp,atunci ar fi foarte neplacut.
    Hai sa dau un exemplu:”murdar ca un porc”.Porcul NU este murdar!Este plin de rahat daca este tinut in cocina si nu are spatiu.EXACT ASA AR FI SI”maria sa”OMUL daca ar sta in cocina.Porcul se balaceste in noroi.Ce este noroiul?ESTE PAMANTUL MAMA SI TATA AL TUTUROR FIINTELOR!NU ESE MURDARIE!Sunt oameni care se ung cu namol ca face bine la sanatate.Eu spre deosebire de porc nu ma balacesc in noroi CA NU SUNT NEVOIT SA FAC ASTA AM ALT ORGANISM ALT TRUP.DAR BALACIREA IN SINE PENTRU PORC NU ESTE REA O FACE SPERE BINELE LUI,deci atunci,eu as zice:nurdar la suflet ca un om rau.

    Raspunde
  9. dana 22 Feb 2010 @ 19:50

    @econinja – m-ai inteles total gresit. In primul rand era o gluma, in al doilea rand mie imi plac animalele foarte mult. Si daca ai fi observat cum m-am referit la ele …adik “animalutze” ti-ai fi dat seama ca nu e nici o urma de sarcasm sau de ura la adresa bietelor necuvantatoare;)

    Raspunde
  10. econinja 22 Feb 2010 @ 20:43

    @Dana:bine fie.Iarta mi repezeala stii am de a face cu atatia oameni rai…Nu am spus totusi insa ca esti rea ci pur si simplu ca ai gresit.Glumele se pot interpreta in multe feluri.Eu nu doresc rau la nimeni si vreau ca lumea sa se schimbe spre bine in si in ce e ce priveste atitudinea fata de animale.Nu ma cred un mantuitor ci un fir de praf in Univers.Citat din invatatura Artei Ninjutsu:”din moment ce te crezi maestru incetezi sa mai inveti”

    Raspunde
  11. econinja 22 Feb 2010 @ 20:52

    Am uitat ceva:animalele nu sunt necuvantatoare,ci pur si simplu nu vorbesc cu cuvinte umane.Limbajul trupului insa se aseamnana cu cel al omului.Constiinta,ratiunea,lor este elementara sau peste elementara,sentimentele sunt la fel de dezvoltate ca la oamenii buni si simturile mai dezvoltate decat la om.
    Cat priveste pozele eu zic ca sunt reusite.Si eu ma ocup cu fotografia daca i mi vizitezi blogul vei vedea.Sunt amator si chiar as vrea sa invat mai multe despre fotografie.Dar incerc sa nu pierd ocaziile frumoase de a face poze in padure.:) (%)

    Raspunde
  12. MARIUS 14 Apr 2010 @ 16:54

    Eu cautam sa ma plang celor de la zoo tgv si am dat peste pagina aceasta. Da! sunt progrese dar tocmai cand sa ies, cu sotia, bucuros am vazut cei 2 ursi maturi in mizeriile acelea de custi de pe vremea tovarasului si ca sa-mi fie si mai ciuda am mai descoperit una minuscula tot din epoca trecuta cu alt urs care nici nu mai avea de ce sa iasa afara sau sa mai traiasca sarmanul desi bietul de el intorcea capul cand il strigam! Uf, pai SE PUTEA SA FIE TOTUL BINE?! Si cat spatiu au antilopele! Ar putea sa cedeze un pic si acestor ursi… Poate ma aude cineva!Multumesc!

    Raspunde
  13. andreea 18 Jun 2010 @ 23:44

    am fost si eu la gradina zoologina din targoviste este foarte frumos si foarte multe animale ;) ;) ;) ;) :) :x :x :x :x ;) o:-) o:-) o:-) b-) ;;) ;;)

    Raspunde
  14. agathacrys 11 Jul 2010 @ 00:32

    Ursii aceia Marius, urmeaza sa fie trimis la rezervatia de la Zarnesti numai ca din cauza birocratiei de la noi din tara mai trebuie sa suporte un pic acele custi neadecvate. :(

    Raspunde
  15. Dy 6 Sep 2010 @ 09:09

    EXTRAORDINAR !!!!!

    Raspunde
  16. Hopequeen 19 Nov 2010 @ 01:06

    Foarte frumoase poze faci. si imi place ca acorzi importanta si acestui aspect,ca mai gasesc bloguri si cu teme abordate interesante. :)

    Raspunde
  17. ANTON LILIANA 23 Nov 2010 @ 11:32

    Buna sunt superbe pozele de la zoo targoviste am fost si eu in 2008. Merita vizitata si apropoe cea mai frumoasa zoo fata de bucuresti k am fost si acolo dar mi-a facut o impresie proasta. In schimb la targoviste intri int-o lume a animalelor.

    Raspunde
  18. AURAS 5 Jul 2011 @ 13:31

    CE FRUMOS

    Raspunde
  19. Snapped! 30 May 2012 @ 09:15

    N-am inteles ce cauta un Husky in cusca la zoo :). In ultimul timp nu l-am mai vazut.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)