Sari la conținut

Un service de cacat – Auto Cobalcescu

Update: Am luat masina din service, vedeti aici rezultatul.

22903 Dupa N service-uri prin care am fost zilele astea am ajuns printr-o recomandare la Auto Cobalcescu, service-ul de langa Cismigiu.

Asa cum v-am zis am fost acolo printr-o recomandare, m-au intrebat daca e ok la 14 pentru mine (asta fiind ieri) sa ajung pentru ca au putin timp liber, iar eu am zis ok, mi-am amanat tot ce aveam de facut la ora respectiva si am fost punctual.

S-au uitat la masina, au vazut ca e mai complicat decat pare, trebuie sa-mi dea bara jos pentru a regla farurile si m-au rugat sa vin azi la 8:15. Chiar au insistat sa fiu acolo la ora respectiva pentru ca asa voi fi primul si mai mult de o ora nu are cum sa dureze, ziceau ei.

Azi dimineata am fost acolo la 8, respectandu-le dorinta. La 8:15 asa cum stabilisem am bagat masina in service. L-am intrebat pe domnul de la receptie daca pot sa stau langa masina cat imi regleaza farurile, mi-a zis ca nu se poate, ca momentan e directorul al’ mare acolo si ca ma anunta el cand pleaca, sa pot intra…

Am stat in sala de asteptare pana la 9:30 cand am iesit afara sa fumez. De afara am vazut undeva in service masina mea. Era asa cum o lasasem, nu s-au atins de ea. Sau poate era gata, imi ziceam eu, mintindu-ma frumos. Nu m-am putut abtine si am intrat in hala, m-am dus direct la masina si cu stupoare am constatat ca erau doi mecanici langa ea care trageau de bara… trageau fara nici o logica. Le-am explicat frumos cum se desface bara (am vazut de atatea ori la mecanicul meu Petre) si au reusit sa dea jos masca aia neagra de se vede in poza de mai jos dupa care mecanicul s-a dus sa caute o surubelnita…

Pana la 10:00 nu a gasit-o!

masca-polo

Mi-am bagat ceva in ei, deja n-am mai putut sa suport nesimtirea, m-am dus la domnul de la receptie i-am explicat cum sta treaba, i-am aratat cat e ceasul, i-am zis ca masina nu a fost atinsa pana nu le-am zis eu ce sa-i faca…

Si-a cerut omu’ scuze, ca cica au venit altii cu pile si au fost bagati in fata…

Am lasat masina acolo… si-am plecat. Le-am zis sa ma sune cand e gata ca deja eu nu mai cred nimic din ce-mi zic.

Nu am de gand sa le platesc nici un leu daca farurile nu vor fi reglate ca lumea… nesimtirea a fost prea mare iar timpul meu daca nu pretios cel putin, nu trebuia sa-l petrec intr-o sala de asteptare de la 8 dimineata…

In concluzie, nu am sa mai calc cat traiesc prin Auto Cobalcescu, m-au lamurit cat de seriosi sunt.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
22 comentarii
  1. Ciprian 8 Apr 2010 @ 11:44

    si totusi dupa ce trageau de grila ai avut curaj sa o lasi la ei? eu ma urcam in masina si plecam :))

    Raspunde
  2. criserb 8 Apr 2010 @ 11:47

    Nu am avut curaj, dar si rabdarea mea are o limita… daca mai stateam acolo iesea urat, am prefert sa ma retrag si sa-i las sa-si faca treaba…

    Raspunde
  3. Motorstory 8 Apr 2010 @ 11:49

    Asa fac peste tot. Rar, dar rar, gasesti un service cat de cat ok.

    Sa-ti spun ce am patit eu. Duc masina in service (la IMG, service Kia), pentru o revopsire a unei zone mici a spoilerului spate. Mi-au spus ca dureaza 4 zile si trebuie o cerere de reconstatare pentru o piesa de vreo 20 de RON, cerere pe care o fac ei chiar in ziua aia.

    Au trecut 9 zile, am tot sunat si nu era gata. Am sunat la asigurator, care nu primise nici o cerere de reconstatare. Sun iar, ridic tonul si sunt chemat sa iau masina. Dupa 9 zile, pentru un rahat de revopsire.

    Cand s-o iau, surpriza. Bara nu era pusa deloc cum trebuie, iar vopsitul era absolut de mantuiala. Ceva gen “da-l dracului ca nu observa”.

    Le-am aratat, m-au chemat in alta zi. Am venit si dupa ce am asteptat 3 ore, mi-au adus masina si mai naspa decat prima data. Vopsit cu puncte si scame prinse in vopsea, plus ca nu era indreptata.

    Am plecat iar si le-am zis ca revin in alta zi. Abia a treia oara, dupa alte 3 ore pierdute, arata ok.

    Deci 3 drumuri la service, 9 zile si o gramada de ore pierdute. Pentru o chestie banala. Am crezut ca de cand cu criza asta, se vor axa mai mult pe service, isi vor da seama ca pot castiga bani prin profesionalism. Tampenii. N-au nici o treaba cu profesionalismul.

    Raspunde
  4. Alina 8 Apr 2010 @ 11:53

    Mie mi se pare geniala scuza… Ce sa faca omul daca au venit altii cu pile?!

    Raspunde
  5. mihai 8 Apr 2010 @ 11:54

    futu-i in gura sa ii fut

    Raspunde
  6. Ciprian 8 Apr 2010 @ 12:02

    asa mihai zi-le =))

    Raspunde
  7. cristi 8 Apr 2010 @ 12:21

    am crezut ca ai rezolvat cu farurile ca iti recomandam service-ul unor prieteni unde merg cu masina de ani de zile…

    Raspunde
  8. criserb 8 Apr 2010 @ 12:32

    inca nu am rezolvat… nici macar acum… e 12:30 si inca nu m-au sunat, pentru niste reglat faruri…

    Raspunde
  9. octavian 8 Apr 2010 @ 13:04

    @cristi pai si nu ii recomanzi?

    Raspunde
  10. doru 8 Apr 2010 @ 13:15

    Nu este bine sa recomanzi service-uri de masini la prieteni.Eu am fost la Mercedez cu masina de firma cu un coleg pentru o reparatie si la prima folosire a claxonului am constatat ca fusese inlocuit cu unul de Dacie….
    Ai grija Cris ce mai scoti din service

    Raspunde
  11. memepistu' 8 Apr 2010 @ 15:14

    In caz ca nu te-au sunat pana la ora asta, sa iei in calcul ca ajungi acasa cu taxi-ul!In caz ca nu rezolvi e posibil sa-ti regezi farurile la Dormag Service!Un service foarte profesionist, care tine la clientela.

    Raspunde
  12. Nicoleta Mocanu 8 Apr 2010 @ 16:02

    Mie mi-au disparut niste casti Nokia din torpedou la Auto Cobalcescu. Dar asta a fost singurul inconvenient. Dar mi-au cumparat altele (nu m-am dus insa niciodata sa le recuperez…) si m-au sunat de multe ori sa isi ceara scuze. In rest eu imi repar masina la ei, revizii, casco, etc. de ani de zile si am fost foarte multumita. Repede si bine. Dar de fiecare data am apelat la un domn care lucreaza la receptie si care este extrem de amabil (Dl. Laurentiu Voinea) si care a avut grija de fiecare data sa fie totul ok.

    Raspunde
  13. criserb 8 Apr 2010 @ 16:10

    @cristi – recomanda-mi :P

    @doru – Ai dreptate :) Prietenul m-a trimis acolo cu cea mai mare incredere. Domnul care m-a preluat a fost extrem de politicos, dar din pacate el este doar la receptie… nu e si mecanic.

    @memepistu’ – ai curajul sa recomanzi un service? Nu vezi cat de norocos sunt?

    Raspunde
  14. cristi 8 Apr 2010 @ 16:38

    rixe service.

    Str. Serg. Niţu Vasile nr. 51C, sector 4 (f aproape de piata sudului, prima intersectie in directia metro/carrefour)
    ————————-
    Tel. 021.460.33.61; 021.460.33.62; 0744.684.724 (adi); Fax 021.460.33.61.

    vorbeste cu adi, eu sunt super multumit de ei. sper sa nu ai ghinion insa si sa ma injuri :) da ii recomand cu toata increderea…

    ps. daca nu trebuia sa postez, cenzureaza-ma :P

    Raspunde
  15. ionut_d 8 Apr 2010 @ 16:38

    Am auzit povesti similare despre mai toate service-urile, chiar cu pretentii,mai putin de toyota unde stiu oameni foarte incantati de profesionalism, bun simt si tot ce vrei.

    Raspunde
  16. criserb 8 Apr 2010 @ 16:48

    10x @Cristi

    Raspunde
  17. Marius 10 Apr 2010 @ 11:49

    :) Exista o regula de aur si anume fugi sau in cem mai bun caz fi foarte prudent la tot ce are in spate multe reclama cum e si cazul autocobalcescu … pentru un service mic si serios si ca un sfat cand iti cumperi masina urmatorul pas iti cauti mecanic si electrician buni pe care nu îi mai schimbi dupa aia pana ce nu schimbi masina ca sa nu aiba motiv sa arunce vina pe predecesorul lor:d

    Raspunde
  18. ama 10 Apr 2010 @ 14:23

    daca mai ai probleme iti recomand si eu 2 persoane la care apelez cu cea mai mare incredere

    Raspunde
  19. criserb 10 Apr 2010 @ 16:00

    @ama – pai am probleme, crezi ca le-am rezolvat? :) Inca nu am rezolvat nimic.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)