Sari la conținut

Centrul imaginar al intersectiei

centru-imaginar-al-intersectiei

Tipul cu masina neagra a vrut sa fie mai smecher, nu a vrut sa astepte in coloana si s-a bagat in fata neocolind centrul imaginar al intersectiei… Asa se intampla daca esti mai smecher…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Marius 18 Jul 2009 @ 17:02

    Btw, in codul rutier scrie foarte clar ca pentru a face stanga, nu mai ocolesti centrul imaginar al intersectiei ci te incadrezi INAINTE de acesta, pentru a nu mai bloca intersectie (in cazul in care masinile de pe ambele sensuri doresc sa faca stanga).

    Raspunde
  2. criserb 18 Jul 2009 @ 18:02

    S-a schimbat codul? nu stiam…

    Dar ca functioneze treaba ar trebui ca toti sa respecte asta… nu unii sa stea frumos la coada formata iar altii sa o ia pe partea cealalta pentru ca asa se intampla ca in poza de mai sus.

    Raspunde
  3. Andy 19 Jul 2009 @ 14:13

    Oricum a doua oara va fi mai atent ala.

    Raspunde
  4. GeorgeM 20 Jul 2009 @ 14:54

    Masina neagra e “dauna totala”.

    Raspunde
  5. Croxxx 20 Jul 2009 @ 14:57

    Doar daca intersectia are marcaje clare se respecta marcajele si se ocoleste cum zici tu centrul imaginar al intersectiei(asta doar la intersectii mari, cu suficiente benzi, eventual semaforizate… in lumea civilizata, … nu in bucuresti, mai simplu spus).
    Treaba cu ocolirea centrului imaginar e desueta, chiar si conform codului rutier in vigoare. Era o prostie… produce doar blocaje. Dar la fel cu uni sarbatoresc pastele dupa calendarul vechi(parca ortodocsii, sa sunt mai motzatzi) la fel si in trafic, uni respecta codul vechi.

    Eu nu am incredere in abilitatile celorlati participanti la trafic. Niciunde. Mai ales cand e vorba de semnalele luminoase… sunt un ateu convins.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)