Sari la conținut
comentarii Facebook
21 comentarii
  1. tv guy 5 Aug 2010 @ 15:58

    A avut zoso zilele trecute un post de genul “de ce se inghesuie toti pe bada a doua”. Eh, asta e unul din raspunsuri.

    Raspunde
  2. SuZy 5 Aug 2010 @ 16:22

    Eu ma mir totusi ca autobuzul a semnalizat, la un moment dat. Din cate am observat, prin Bucuresti, semnalizarea a devenit cam optionala, motiv pentru care trebuie sa fii atent nu doar la masina ta, ci si la prostii din masinile din jur, niciodata nu stii cand vor sa se bage in fata ta…

    Raspunde
  3. Andro 5 Aug 2010 @ 16:34

    Ca sofer care respecta regulile este mai greu sa te descurci… sunt momente in care evit accidente din cauza acestor “nesimtiti”, dar sunt si momente in care trebuie sa fii “nesimtit”
    >>Tv Guy >> ar trebui sa mergi (daca nu ai fost deja) pe Bd. Iuliu Maniu – eu merg pe prima banda si coloana se formeaza pe a doua :)
    Anyway… atata timp cat nu se sanctioneaza aceste “mici” nereguli corespunzator unii soferi nu o sa faca nimic. Am auzit de la un prieten ceva legat de un sofer prins de radar cu vreo 230 aproape de Buzau sau Bacau intr-o localitate… de acesti indivizi ce sa mai spunem?

    Raspunde
  4. Andro 5 Aug 2010 @ 16:36

    p.s. e de filmat dimineata intersectia Stefan cel Mare – Polona (zona spitalului de urgenta) sa vedeti cate reguli se respecta acolo :d

    Raspunde
  5. sip 5 Aug 2010 @ 17:45

    @andro – Ca provincial o data ajuns pe autostrada Pitesti -Bucuresti am sesizat acelas lucru, toti (majoritatea) circula pe banda a II a !
    Foarte corect ce ai spus, asta trebuie sancionat, dar de cine ????

    Raspunde
  6. sip 5 Aug 2010 @ 17:51

    @criserb – Apropo de oras si de nesimtiti, tu ti l-ai ales. Stiu eu un oras in vest mult mai civilizat… Sti la care ma refer, nu ?
    ARAD !

    Raspunde
  7. SuZy 5 Aug 2010 @ 21:07

    @ sip Toata zona de vest a tarii mi se pare mult mai civilizata fata de restul, aici facand referire la Timisoara, Oradea, etc. Probabil au “imprumutat” gandirea mai open-minded de pe la vecinii nostri. Aici, in Bucuresti, ce sa imprumuti de la vecinii bulgari? :)

    Raspunde
  8. alin 6 Aug 2010 @ 00:10

    Vai ce de nemti pe aici… . Bucurestiul este prea mic pentru atatea masini. Sa nu uitam ca starzile sunt aceleasi de un secol. Sa nu uitam ca nu exista parcari de niciun fel. Nu poti sanctiona ceva ce nu ai. Nu poti sanctiona o parcare “neregulamentara” pentru ca nu exista parcari regulamentare. Cand Bucurestiul va avea destule pasaje si strazi si parcari si centuri ocolitoare, abia atunci vom putea blama si acuza. Pana atunci SA TRAITI BINEEEE…HA HA HAAAA…

    Raspunde
  9. alin 6 Aug 2010 @ 00:13

    A; si sa multumiti Ministrului Transporturilor din 5 guverne Traian Basescu; sa multumiti Primarului General al Capitalei Traian Basescu si nu in ultimul rand sa multumiti celui mai tare presedinte Traian Basescu care ne-a construit soselele de care noi nu prea avem nevoie :))

    Raspunde
  10. Bubul 6 Aug 2010 @ 09:27

    @alin…cu ironia nu rezolvi nimic sa stii… vrei sa schimbi ceva pune mana pe lopeti si du-te la Parlament si revolta-te! Viteji ca tine sunt toti in tara asta… Vorbesti de parca tu esti stabilit prin Germania!

    Raspunde
  11. alin 6 Aug 2010 @ 11:19

    Eu macar nu comentez de cum isi parcheaza unii masinile, nu comentez de ce autobuzele merg pe unde vor, nu comentez ca unii merg pe linia de tramvai si alte cele…, pentru ca stau in Bucuresti si stiu ce inseamna fiecare zi de sofat pe aici. In schimb vad pe toti frustratii care comenteaza si isi dau cu parerea cum ca aia nu e bine, cum ca aia lu e la locul ei,etc… . Pentru acei frustrati am facut comentariul de mai sus; ca sa priceapa ca nu oamenii obisnuiti sunt de vina. Si deoarece stiu bine in ce lume traiesc, nu imi mai dau cu parerea despre traficul din Bucuresti. Omul obisnuit are puterea o singura data la un interval de 4-5 ani. Puterea aia se numeste VOTUL. Dar se pare ca tot omul obisnuit nu realizeaza ca votul e important, iar dupa ceva vreme incepe sa se planga. Daca suntem asa mascarici nu am decat o singura urare: SA TRAITI BINEEEE…HA HA HA… :))

    Raspunde
  12. Bubul 6 Aug 2010 @ 12:06

    @ alin… “Daca suntem asa mascarici nu am decat o singura urare: SA TRAITI BINEEEE…HA HA HA… :))” daca SUNTEM atunci sa TRAIM…adica include-te si pe tine bre.. Nu ai zis nimic neadevarat, si eu stau in Bucuresti(nascut si crescut) dar asta nu inseamna ca nu am incercat sa schimb nimic..am mers la vot, am votat dar din cauza ca la tara se voteaza pe un “kil” de zahar votul meu nu a contat! Nu stau acu sa citez din Parazitii ca ne meritam soarta ca eu nu mi-o merit…si-o merita aia care au fost cumparati sa voteze!!! Asa ca FUCK YOU romania!

    Raspunde
  13. kllaus 6 Aug 2010 @ 14:44

    cu ce camera ai filmat si ce softuri de editare ai folosit? :)

    Raspunde
  14. alin 6 Aug 2010 @ 15:44

    Ma scuzi. M-am inclus si pe mine; doar ca urarea am zis-o conform cu originalul. E pacat sa trunchezi vorbele nu? :) Dar stii ce mi se pare interesant? Toata lumea cu care am stat de vorba zice va a votat impotriva. Cum dracu se face ca din cati oameni cunosc nu mi-a zis niciunul ca l-a votat pe base? Si totusi “EL” a iesit…. Interesant nu?

    Raspunde
  15. monis 6 Aug 2010 @ 16:39

    De ce totul merge prost in tara asta? Nu numai traficul si nu numai in Bucuresti… Asta ar fi intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem.. Si acum nu va apucati sa dati vina pe conducerea tarii deoarece nu ea face totul, ci noi oamenii care traim aici avem un cuvant important de spus.

    Raspunde
  16. alin 6 Aug 2010 @ 17:52

    Ce cuvant ai de spus draguta? Hai zi-mi si mie cuvantul ala ca sunt tare curios. Tu poti sa ai un cuvant doar cand votezi. In rest esti ca noi toti adica plebei. Tot raul pleaca de la conducere care este corupta pana peste cap. Explica-mi si mie cum dracu de avem regi ai asfaltului dar noi nu avem sosele? Cum dracu Costelus Casuneanu(rege al asfaltului)si-a cumparat in Romania o masina de 2 milioane de Euro (Bugatti Veyron)?
    Stii ca pe vremea lui Ceausescu trenul mergea cu 100Km/h??? Stii ca acum merge cu 60Km/h??? Stii de ce??? Pentru ca noi poporul avem ceva de spus asa cum zici tu??? Trezeste-te!!! Suntem o natie de capcauni care ne plangem de fiecare data; iar cand intr-adevar putem schimba ceva(prin vot), ne vindem pe o galeata colorata.

    Raspunde
  17. monis 6 Aug 2010 @ 21:09

    Draga Alin, exact asta faci si tu..te plangi si te lamentezi si arunci gaina pe unde poti… ia spune-mi si mie cate lucruri care nu iti convin faci in fiecare zi? Ai tupeu sa schimbi vreunul? Nu cred.. nimeni nu ia atitudine in tara asta…absolut nimeni. Toti isi fac un locsor cald pentru ei, cat sa le fie bine si dupa dumnezeu cu mila… Eu zic ca tu ar trebui sa te trezesti! Eu sunt destul de treaza. Si aia care isi vand votul pentru o galeata ar trebui la fel sa se trezeasca, deoarece cum am spus, pot schimba ceva. Si crede-ma ca nu numai pe plan politic ai putea sa schimbi ceva, ci pe toate planurile. Daca am fi mai civilizati si am avea mai mult respect fata de ala care e langa tine am fi alta natie.
    Dar nu cred ca voi mai prinde momentul asta la cum gandesc oamenii i tara asta..pacat

    Raspunde
  18. criserb 6 Aug 2010 @ 21:16

    @Alin – Fiecare cetatean poate sa faca ceva. Daca un nesimtit parcheaza in mijlocul intersectiei tu-mi zici ca nu avea loc de parcare? Unde sa aiba? Chiar acolo? Era parcare la 50m, goala, crede-ma.

    2. Daca unul face stanga de pe prima banda ii incurca pe toti care circula inainte. Pe toti. Si cand nesimtitul ala conduce un autobuz chiar incurca pe toata lumea.

    Ar trebui sa ne trezim, sa nu mai dam vina in stanga si in dreapta si sa avem in primul rand respect pentru cel de langa noi.

    Mai inteleg parcarile aiurea din spatele blocului, atata timp cat nu incurci pe nimeni. Dar pe cei care ii doare in cot de oricine, pe cei care cred ca au facut gaura la macaroana nu-i inteleg.

    Mai pregatesc acum un film. Sunt curios de aia ce o sa mai zici :P

    Raspunde
  19. criserb 6 Aug 2010 @ 21:18

    @kllaus – am filmat cu GoPro HD si filmuletul e editat in Sony Vegas.

    Raspunde
  20. bucur 6 Aug 2010 @ 22:02

    nimic nou oameni sunt asa cum au fost si acum cateva sute sau mii de ani nimic nu sa schimbat [-(

    Raspunde
  21. raca 6 Aug 2010 @ 23:14

    Sa traiejti dom’ regizor! Daca continui asa o sa las stirile de la ora 5 pentru blogul tau ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)