Sari la conținut

Daca urasc ceva in trafic…

semnalizareIn fiecare zi dau in trafic de cate un prost, lucru de care nu ma mai mir, am inceput chiar sa ii ignor si nici macar nu ma enervez. Chiar nu are niciun rost. Pur si simplu nu ii mai bag in seama.

Totusi sunt o categorie de prosti care, in anumite momente, ma scot din sarite, si anume aia care nu semnalieza, idiotii aia care opresc in ultima clipa in mijlocul drumului fara sa-si semanlizeze intentia, sau biciclistii care circula pe contra sens, in special pe stradutele inguste cu sens unic.

Mai sunt aia care fac stanga de pe prima banda, in conditiile in care strada are 2-3-4 benzi, fac stanga sau intorc fara ca macar sa le pese ca vine unul din spate, plus ca nu semnalizeaza.

Nush cine i-a invatat sa fie asa idioti, ca banuiesc ca aici nu este vorba de nesimtire, cand te pui in situatia de a intra unul in tine, si tu poti sa mori, nu mai esti nesimtit, esti prost de-a binelea.

Bun, acum ca m-am linistit, as vrea sa stiu care sunt greselile ce va enerveaza pe voi maxim in trafic, alea care va scot din sarite. Hai ne mai descaram si noi, ca din cand in cand este nevoie.

P.S. Nu stiu de ce, dar de la taximetristi ma astept la mai multe, deh, sunt toata ziua in trafic si banuiesc ca ar trebui sa se comporte altfel…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Andy 27 Sep 2013 @ 13:13

    Pentru astia mi-as dori sa am fie un tanc, fie o caruta de gioarse cu care sa circul pe drum si sa intru in ei doar pentru ca … ups… n-au semnalizat :) Iti zic eu ca a doua oara o sa-si aduca aminte sa semnalizeze.

    Raspunde
  2. Alex B 27 Sep 2013 @ 14:38

    Taximetristii si aia care au masini mai scumpe de 20k euro sunt niste idioti , sau cel putin 90% dintre ei. Mai apare si cate o femeie cateodata cu cate o gafa , nu zic nu :D

    Raspunde
  3. Raul 27 Sep 2013 @ 17:05

    unde avem strazi cu 4 benzi pe sens? oricum prima e ocupata cu masini parcate, deci mai raman 3. a-2a este cu avariati, deci mai raman doua :)) hai ca nu e asa dificil..

    Raspunde
  4. criserb 27 Sep 2013 @ 17:14

    @Raul – Bul. Stefan cel Mare ;)

    Raspunde
  5. corina 27 Sep 2013 @ 20:48

    Eu, ca o lady ce sunt, nu-mi permit sa ma iau de stimatii participanti la trafic, insa al meu, folosind replici la fel de subtile ca ale mele, cand prinde la semafor pe cate un “decapotat” anti-semnalizare, ii atrage atentia elegant: “vedeti ca nu va merge semnalizarea!” Desigur ca este posibil ca atata subtilitate si finete sa fie prea mult pt. un cetatean al plaiurilor mioritice si sa nu inteleaga despre ce este vorba in propozitie :-O !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)