Sari la conținut

Este de prost gust sa te bati atunci cand esti cu prietena/sotia langa tine.

Este de prost gust in orice situatie, dar si mai de prost gust (daca imi permiteti sa zic asa) atunci cand esti insotit de o doamna.

Ne uitam putin la video-ul de mai jos. Putin, adica pana la capat.

Trecem peste sicanarile, penibile ce-i drept, care au loc intre cei doi si ajungem la finalul clipului.

Din clip se vede destul de clar ca ala violent este soferul Mercedes-ului. El se da jos din masina cu un baston telescopic sa-i bata pe cei doi din Matiz.

Nu ma intereseaza bataia, ideea postului este alta.

Este de prost gust sa te bagi intr-un astfel de cacat atunci cand esti cu sotia/prietena/amica in masina. Va dati seama cum se simte ea cand va vede in mijlocul unei astfel de batai?

Nu cresteti cu nimic in ochii ei, fie ca va intoarceti victoriosi, fie ca va intoarceti cu capul spart.

O sa ramana cu o parere clara despre voi. Ca sunteti niste tarani, niste animale care altfel nu stiu sa-si arate barbatia.

Daca vreti sa-i aratati cat sunteti de barbati, faceti-o in pat, acolo puteti sa-i aratati cat de macho sunteti, nu in mijlocul drumului. Cum v-am spus, o puneti intr-o situatie penibila.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Stângaciu George 16 Feb 2013 @ 01:53

    O pui într-o situaţie delicată în cazul în care este o femeie normală, una finuţă şi cu bun simţ. Dar la cât de ţărani şi dobitoci sunt ei, mă îndoiesc că duduile le strălucesc. Sunt şi care pun piciorul în prag şi-i educă, dar sunt şi frumuseţi care sunt mândre de cât de şefi şi lei sunt ale lor, ba chiar îi întărâtă.

    Raspunde
  2. Lucian 16 Feb 2013 @ 09:22

    Asta e mentalitatea pe care o avea si omul primitiv.

    Raspunde
  3. Leytto 16 Feb 2013 @ 11:46

    Cred că omul primitiv nu era așa animal ca ăla.

    Raspunde
  4. skrintitu 16 Feb 2013 @ 12:25

    Dimpotriva! Sunt unele care fac si galerie :D Va dati seama ca femeia care umbla cu un astfel de om se complace si ii place :)

    Raspunde
  5. C. Alexandru Ionut 16 Feb 2013 @ 17:57

    Aia cu galeria a fosta tare :). Soferul matizului pare putin sifonat. Si-a luat una peste ureche cu telescopul ala. Acum faza e alta. Aia doi din Matiz, trebuiau sa il puna jos pe dobitocul ala cu telescop, si sa-i rupa mana. Jur ca asa faceam, cu toate ca suportam apoi consecintele. Il prindeau amandoi si il bateau peste mana aia cu telescopul pana o amputau medicii. In plus, aia e arma alba si ala nu avea voie sa o foloseasca, nici macar sa o tina in masina.

    Raspunde
  6. alin 17 Feb 2013 @ 11:25

    vorbesti de parca ar fi niste sfinte pe pereti…sa stii ca unele, multe chiar, ar iesi ele sa scoata ochii cuiva, sa vezi tu injuraturi ca-n filmele romanesti, in cazul ala :) le supraapreciati, zau :)

    Raspunde
  7. raul 18 Feb 2013 @ 10:42

    aia nu e bataie, aia este sicanare in trafic, urmata de sicanare pietonala :)) mai aveau putin si se trageau de par.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)