Sari la conținut

Fotbal vs Talent

In seara asta la televizor sunt 2 chestii de maxima audienta pentru publicul Roman. E vorba de “eternul derby” si finala concursului Romanii au Talent.

Stau si ma intreb la ce se vor uita telespectatorii in seara asta. Cu siguranta finala concursului Romanii au Talent va avea o audienta mult mai mica decat oricare semifinala de pana acum. E pacat ca cei de la ProTV nu au tinut cont de acest lucru. Multi telespectatori printre care ma numar si eu, le-ar fi urmarit pe amandoua dar din pacate, pentru ca sunt la aceeasi ora o sa trebuiasca sa aleaga.

Voi ce alegere o sa faceti? Ce o sa urmariti in primul rand?

La ce o sa va uitati in seara asta?

View Results

Loading ... Loading ...
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Silviu 25 Apr 2011 @ 16:18

    Eu ma voi uita la meci in direct si voi inregistra emisiunea (thx UPC for DVR-HD :) ). E mai ok sa vezi emisiunea inregistrata si fara reclame.

    Raspunde
  2. Gerhald 25 Apr 2011 @ 18:15

    Derby-uri o sa mai fie multa vreme la televizor, pe cand inca o finala la “Romanii au talent” inca nu se preconizeaza.

    Raspunde
  3. marius28 26 Apr 2011 @ 09:46

    eu m-am uitat la “Romanii au talent” dar mai trageam si cu ochiul la derby… adica TV-ul era pornit pe PROTV iar PC-ul era pe digi sport;) si am rezolvat problema :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)