Sari la conținut

Romanii au Talent – Finala

adrian-tutuM-am uitat aseara la finala concursului Romanii au Talent si mi-am dat seama ca poporul roman e penibil. Noi nu avem nici o sansa sa devenim un popor cu care sa ne mandrim, care sa fie vazut altfel in Europa. Astia suntem noi si mai mult nu putem.

Daca noi il alegem ca CEL MAI TALENTAT ROMAN pe Adrian Tutu… ce sa vrem mai mult? Era totusi un concurs de talente, nu un concurs in care trebuia, precum zicea Eminescu, sa ne "aparam saracia si nevoile si neamul"

Mai jos il aveti pe cel mai talentat Roman, conform votului poporului.

N-am nimic cu Adrian, dar… sa fim seriosi, asta e cel mai talentat Roman?

Voi pe cine ati votat?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. pietricel 26 Apr 2011 @ 10:49

    N-am votat, dar daca as fi votat, l-as fi votat pe Narcis.

    Raspunde
  2. BIANCA 26 Apr 2011 @ 11:20

    Narcis merita ,nu asta!

    Raspunde
  3. maddy 26 Apr 2011 @ 11:33

    n`am votat pe nimeni dar nici nu mi se pare asa oribil ca a castigat Adrian Tutu.

    Raspunde
  4. criserb 26 Apr 2011 @ 11:59

    Nu a zis nimeni ca e oribil, vorbeam doar despre capacitatea unui popor de a alege :)

    Raspunde
  5. octavian 26 Apr 2011 @ 12:46

    Daca votati poate iesea altcineva, asa ca…

    Sa nu va mai mirati de ce a castigat Base alegerile…

    Raspunde
  6. SIP 26 Apr 2011 @ 12:49

    Fi convins ca tinerii l-au votat .
    Nu-i contest valoarea dar cu siguranta mai erau si alti foarte buni !

    Raspunde
  7. AndreaS. 26 Apr 2011 @ 13:38

    @ Cristi…ar trebui sa te enervezi pe toata media din Ro.Eu as zice ca 95% e varza.Eu stau destul de putin in fata Tv-ului…din simplul motiv ca viata mea e prea scurta sa pierd timp in care sa nu iau nimic cu mine.Acum nu am urmarit seria asta de emisiuni…fara sa-l aud …imi pot foarte simplu imagina ca au fost destui cei care l-au votat pentru ai da o sansa…cunoscuta fiind situatia lui. Foarte putini s-au gandit poate insa…ca nu i-au dat o sansa…ci l-au impins intr-o cusca cu lei…din care va iesii cu sufletul ferfelita. Nu sunt multi cei care pot confirma cum te simti in momentele acelea cand esti pentru un moment in culmea gloriei…si cum te simti mai apoi cand cazi innapoi in situatia ta precedenta. Daca e baiat istet va lua din aceasta intamplare partea pozitiva…

    Raspunde
  8. Andra 26 Apr 2011 @ 14:01

    Eu zic că cei care au votat au luat considerație mesajul melodiei, povestea din spate a băiatului, precum și evoluția lui de la prima emisiune și până aseară. Eu m-am bucurat pentru el că a câștigat. N-am votat, iar hip-hop-ul sau ce-o fi ăla cântat de el îmi provoacă puțină scârbă în general. Însă băiatul ăsta m-a atins cumva, a reușit să îmi transmită un mesaj nemaipomenit. Probabil talentul lui este cel de a scrie poezii, proză, de a-și exprima gândurile și frustrările, și nu acela de a cânta. Totuși, mie mi-a plăcut mult.

    Raspunde
  9. Ghiocel07 26 Apr 2011 @ 18:23

    Mie mi-a placut Valentin Dinu dar nu am votat, asa ca nu am comentarii. Este ca si la alegeri, nu mergem la vot si comentam cine a castigat. Asta e! Eu am insa alt pas. La concurs ar trebui sa participe talente care nu s-au afirmat in alta parte, din pacate unii au la activ multe concursuri castigate, traiesc din acest talent sau sunt pregatiti de voci celebre. Astfel decalajul este foarte mare si nu este corect.

    Raspunde
  10. Andreea 26 Apr 2011 @ 19:20

    Mie mi.a placut Adrian….dupa parerea mea este foarte bine ca a castigat el deoarece gandestete sa nu ai pe nimeni pe acest pamant… numai la gandul acesta… si acest baiat are talent isi poate schimba viata de acum in colo.Si Valentin si Narcis aveau voci superbe chiar si ceilalti concurenti mai ales Robo dar oamenii au votat cu sufletul… pentru el…. pentru ce a trait…. si pentru mesajul pe care il transmite prin intermediul melodiilor…Imi pare rau ca nu sunteti fericiti pentru un copil care a primit acest ajutor in viata si ganditi.va ca este singurul ajutor primit vreodata de la cineva.Gaditi.va ce a.ti fi facut in locul lui fara parinti atat de mic…

    Raspunde
  11. Pingback: Eminem De Romania

Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)