Sari la conținut

Sa imi dau cu parerea despre nunta regala

Citeam in seara asta pe blogul lui Arhi despre Kate Middleton, viitoarea sotie a printului Willam, care si-a dorit ca in ziua nuntii (maine adica) sa aiba in biserica niste copaci, pentru a se simti ca intr-o gradina.

Mie mi se para cat se poate de normal. Dorinta ei nu mi se pare deloc deplasata. E o dorinta fireasca si pentru o persoana de rand, sa nu mai vorbim de dorinta unei printese. Are tot dreptul sa ceara tot ce vrea muschiul ei si nu vad de ce ne-ar pasa noua.

Dar na, e parerea mea, si… cine sunt eu sa ma bage lumea in seama?!

copaci-westminster-3-afp

La noi lumea vrea la nunta porumbei sau fluturi albi/colorati. Sa vrei niste copaci pe culoarul bisericii e chiar mai simplu, zic eu. Sunt probabil niste copaci luati dintr-un loc, iar dupa terminarea ceremoniei vor fi dusi la loc.

Acum ce vroiam si noi, ca nunta unei printese sa fie o nunta banala? E firesc sa fie o nunta deosebita, pentru ca ei chiar au de unde.

Eu zic totusi sa nu o invidiem pe tarancuta Kate, pentru ca nu o sa aiba o viata prea usuara de acum inainte. Intr-o famile regala sunt atatea reguli pe care ea trebuie sa le respecte, ca nici macar nu as vrea sa le stiu pe toate. Nu o sa-i fie usor, asta e clar.

Sincer, mie imi pare rau ca nu o sa pot vedea nunta, cel putin nu la TV, poate am sa am norocul sa o vad pe net. Asta daca o sa mearga bine netul de la Orange maine cand voi fi pe drumuri.

Daca va intereseaza mai multe despre copaci puteti intra pe mediafax.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. SIP 28 Apr 2011 @ 09:06

    Da unde mai mergi maine ?

    Raspunde
  2. Ghiocel07 28 Apr 2011 @ 10:06

    Si eu sper s-o vad tot pe net, ca lumea “normala” lucreaza maine.

    Raspunde
  3. iYli 28 Apr 2011 @ 15:19

    Nunta poate fi vazuta vineri cu incepere de la ora 13, ora Romaniei, aici.
    http://www.youtube.com/theroyalchannel

    Eu de-abia astept, am dupa-amiaza libera special :D

    Raspunde
  4. criserb 28 Apr 2011 @ 15:29

    @SIP – in Maramures, asa cum m-am cam obisnuit in ultimii ani :)

    @Ghiocel – Da, pe net vreau sa o vad si eu :P

    @iYli – Acelasi link l-am dat si eu mai sus in post :P

    Raspunde
  5. AndreaS. 28 Apr 2011 @ 16:43

    Cristi…daca innainte de nunta Dana ar fi zis ca vrea pomi in biserica…ai fi negociat cu popa ori ba? ;) Acum poti sa-mi scrii ce vrei ;) fiecare incearca la propria nunta sa isi materializeze propriile idei…sanatosi si fericiti sa fie…ma mir ca nu ai amintit de contractul lor de casatorie ;)

    Raspunde
  6. criserb 28 Apr 2011 @ 17:19

    Normal ca negociam, dar eu am zis, nu am nimic impotriva ideii :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)