Sari la conținut

Până acum îmi plăcea de Iohannis

7254756-mediafax-foto-bogdan-iordache

Pe bune, m-am bucurat că a ieșit președinte, l-am susținut, m-am certat cu tata pentru asta, cu și cu alți prieteni și am crezut în Iohannis.

Când însă văd imagini ca astea… parcă îmi mai scade entuziasmul… păcat.

P.S. N-am citit ce scria în articol, după așa poză parcă nici nu mai contează.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Georgi 31 Jan 2015 @ 01:08

    Mie mi-e greata cand vad poza asta.Asta, si aia unde sta si se hlizeste cu Ponta la ziua unirii.
    Sper doar sa fie de fatada si totusi sa faca ceva cu astia…desi…m-am dezumflat ca un balon in ultima vreme in privinta lui Iohannis.

    Raspunde
  2. Nik 31 Jan 2015 @ 08:37

    O altă mare dezamăgire după Constantinescu !

    Raspunde
  3. Marius Cucu 31 Jan 2015 @ 11:04

    Credeati ca un om schimba un intreg sistem? Sa fim seriosi…

    Raspunde
  4. corina 31 Jan 2015 @ 13:47

    Eu una nu am inteles ce este in neregula cu aceasta poza, mai ales ca articolul nu te intereseaza!!! Presedintele nu se spalase pe dinti sau care era problema?!
    Daca citeai articolul, fraza aceasta este concludenta: “Aşa cum am anunţat încă de la începutul mandatului meu, voi vizita, treptat, cultele legal reprezentate în România, transmiţându-le tuturor un mesaj de încurajare în slujirea oamenilor şi în construcţia unei societăţi solidare şi tolerante”, a scris preşedintele pe Facebook.
    Daca nu ma inseala memoria, criserb, ai afirmat la un moment dat ca esti ortodox!… Eu nu sunt, dar consider vizita presedintelui la Patriarhul ortodox, la fel ca la presedintii oricaror altor culte din Romania, un gest de normalitate si de bun augur pentru un presedinte al întregului popor.
    Ce ai fi vrut? Sa faca demersuri pentru scoaterea BOR in afara legii?!
    So?! Nu te tine nimeni cu forta inscris in catastife; daca esti asa de pornit fata de BOR, fii integru si cere-ti retragerea calitatii de membru.

    Raspunde
  5. criserb 31 Jan 2015 @ 17:26

    @corina – sunt ortodox, dar când îi văd pe ăia mă gândesc la asta și sincer nu vreau să-l văd în preajma unor astfel de oameni, consider că locul lui nu este acolo.

    Raspunde
  6. corina 31 Jan 2015 @ 23:26

    @criserb – Da, stiu! S-au virat pana acum sume enorme in contul BOR si n-au fost pt. cazurile sociale administrate de Biserica, ci pt. sporirea vanitatii clerului, insa asta nu are legatura cu vizita presedintelui la patriarh, care este un demers normal; daca am sti ce au discutat si n-am fi de acord, ar fi cu totul altceva, insa deocamdata nu avem aceste informatii; si eu sper ca presedintele sa nu mai incurajeze directionarea banilor de la buget catre grandomania ortodoxa, insa are nevoie de muuulta diplomatie in acest sens, mai ales ca o seama de popi ortodocsi exclusivisti il privesc cu suspiciune pt. ca isi permite sa nu faca parte din Biserica majoritara!…

    Raspunde
  7. Crox 1 Feb 2015 @ 22:51

    Era o petrecere de Halloween. In poza nici macar nu e Iohannis. Este in schimb Victor Ponta mascat in cel mai infricosator cosmar pe care l-a avut vreodata.
    P.S. Presedintele este al tuturor romanilor.
    P.P.S. Tine-ti prietenii aproape. Dusmanii si mai aproape. B.O.R. poate deveni risc major de securitate daca-si baga ursul coada.

    Raspunde
  8. Georgi 2 Feb 2015 @ 02:13

    Adevarul este ca daca iesea Ponta presedinte,nu mai vedeai atatia “colindatori” pe la DNA zilele astea.
    Asa tare m-a amuzat Udrea,cum si-a amintit ea dintr-o data toate magariile ,numai sa scape de parnaie :))) Jur ca nici nu imi venea sa mai merg la cinema.Era de ajuns sa dau pe un post de stiri si sa ma inarmez cu popcorn.
    LOOOOOL.
    Vedem ce-o fi pe mai departe anyway..

    Raspunde
  9. Postolachi Dumitru 2 Feb 2015 @ 13:01

    Urmărește pagina de Facebook oficială a lui Iohannis și o să afli mai multe despre intențiile pe care le are în privința cultelor acceptate în România. Pe scurt intenționează să participe rând pe rând la toate reuniunile cultelor din România și probabil o să mai apară astfel de poze cu reprezentanți ai celorlalte biserici din România (ortodocși, catolici, greco-catolici, protestanți, musulmani, ș.a.m.d.)

    Raspunde
  10. vali 3 Feb 2015 @ 21:11

    Inainte de a ajunge presedinte zicea ca se duce in fiecare duminica la biserica(evanghelica), ba chiar si citea (sau predica), nu stiu exact cum se procedeaza la acest cult. Dar cred ca ati observat ca are anumite inflexiuni si tonalitati atunci cand citeste un text, care seamana f. mult cu felul de a citi al predicatorilor ( am asistat odata la o adunare de adventisti). Prietenia cu biserica ortodoxa cred ca este un calcul strict postelectoral, in vederea mentinerii simpatiei populatiei, stiind ca gradul de incredere de care se bucura biserica este mare. Cat despre ultimele arestari ca i s-ar datora, ce sa inteleg, ca se amesteca in justitie, sau cealalta varianta ca gen. securist Coldea l-a ajutat in campania electorala? He, he… multe o sa mai vedem…

    Raspunde
  11. vali 3 Feb 2015 @ 21:36

    Si mai este ceva:deocamdata nimeni nu a fost condamnat definitiv, sa nu tragem concluzii pripite. Sa nu fie doar un foc de artificii pt. uimirea onoratului public.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)