Sari la conținut

Fapte bune

In ultima vreme nu prea am scris de fapte bune. Chiar ma gandeam atunci cand Ionut indemna sa scriem si despre fapte bune, ce sa scriu oare…

Ei uite ca azi, am facut o fapta buna :)

Sa va explic. Parchez la bloc langa un VW Golf, acelasi in fiecare zi. Sau mai bine zis parcam, pentru ca am lipsit cateva zile fiind plecat in Maramures.

La intoarcere, adica ieri, parchez pe acelasi lor, dar Golf-ul nu mai era. In locul lui era un SLK. Am zis ca na, poate e o alta masina parcata acolo. Azi cand m-am intors de la munca, acelasi SLK. Ciudat…

Ma duc eu pana la mecanic, las masina acolo si ma intorc acasa. Vin sus si imi vad de ale mele. La un moment dat ma uit pe geam si vad acelasi SLK parcat in locul Golf-ului cu care ma obisnuisem de atata timp.

Vad ca SLK-ul are farurile aprinse. L-am vazut cu farurile aprinse si cand m-am intors de la mecanic dar na, credeam ca atunci a ajuns. Mai stau eu 10 minute, ma uit iar pe gream si vad ca farurile ii sunt in continuare aprinse.

Stau si ma gandesc, aveam numarul de telefon al tipei cu Golf-ul de cand mi-am montat mobila si cei de la mobila au parcat pe locul ei. L-am salvat gandindu-ma ca nu se stie cand o sa mai am nevoie de el.

Ma gandeam sa sun, sa-i spun fetei ca si-a uitat farurile aprinse dar… pe vremea cand mi-am notat numarul de telefon fata avea Golf.

In plus mai era si ora 22:30 si nu vroiam sa sun aiurea. Daca era acolo masina pe care o stiam sunam fara probleme, dar asa… daca trezeam o persoana pe care nu o cunosc doar asa?

Intr-un final ma decid, sun, ma prezint si constat ca SLK-ul inlocuieste Golf-ul, fiind noua masina a fetei.

Ii explic ca si-a uitat farurile aprinse, imi multumeste (cu toate ca am impresia ca am trezit-o) salut si inchid.

Daca nu o sunam probabil ca maine dimineata avea bateria terminata si trebuia sa plece pe jos la munca, dar asa… am salvat-o.

Stau si ma intreb, cati dintre voi faceti chesti d’astea asa gratuit?

Stiu ca eu mi-am uitat de atatea ori farurile aprinse si la mine nimeni nu a venit sau sunat sa ma anunte. De ce oare? Cat poate sa fie de greu sa dai un telefon sa ajuti un om daca poti sa o faci?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. mircea 4 May 2011 @ 08:02

    e gratuit, e fata ai tu vreun gand ascuns :P , mai are si SLK :D

    Raspunde
  2. SIP 4 May 2011 @ 09:00

    @ mircea – Gandirea ta mi se pare logica …

    Raspunde
  3. Gerhald 4 May 2011 @ 10:10

    Mai era o fapta buna daca de fapt fata nu avea SLK şi dormea? La maşini nu prea ai cum să faci fapte bune, mai ales în parcări – când nu îţi cunoşti toţi vecinii – dar oricând poţi să cedezi prioritatea in trafic.

    Raspunde
  4. criserb 4 May 2011 @ 10:30

    @Gerhald – nu prea era, dar… uite ca am nimerit-o :P

    Raspunde
  5. Crox 4 May 2011 @ 16:02

    Daca erau pozitiile doar aprinse ai facut o fapta rea, trezind-o feeria viselor, pentru ca bateria nu se consuma dintr-atat.

    Si eu mai fac fapte bune de genul sunat fete pe inserate, mai ales cand sunt singur acasa, nu stiu cum se face. :)

    Raspunde
  6. criserb 4 May 2011 @ 16:23

    @Crox – Era faza scurta. Dar eu nu cred ca tine toata noaptea o baterie nici daca ai pozitiile aprinse…

    Raspunde
  7. mircea 4 May 2011 @ 20:23

    depinde de pozitie:D

    Raspunde
  8. iosup 4 May 2011 @ 23:58

    Daca era o Dacie 1300 sunai?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)