Sari la conținut

A cazut tavanul magazinului Carrefour Vitan

Tavanul centrului comercial Carrefour, situat în cartierul Vitan Bârzeşti din Bucureşti s-a prăbuşit, joi, iar mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului, anunţă surse oficiale.

Potrivit martorilor, s-a prăbuşit tavanul fals din holul unde sunt restaurante şi magazine.

La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD şi de pompieri.

Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că în accidentul de la Carrefour Vitan-Bârzeşti nu s-au înregistrat victime, poliţiştii au plecat la faţa locului pentru investigaţii.

Şi echipajele de ambulanţă confirmă faptul că nu s-au înregistrat victime.

[mediafax.ro]

In urma incidentului cred ca ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte sa ne mutam intr-un bloc nou. Se vede cum se lucreaza la noi…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Alex Dima 16 Sep 2010 @ 14:17

    Nu stiu cum se face ca la noi toata treaba este de mantuiala. Pana si cladirile noi se darama fara niciun motiv cu exceptia muncii prost facute.

    Raspunde
  2. A.Dragos 16 Sep 2010 @ 14:22

    Se stie ca magazinele in genul sunt facute foarte rapid, chiar in cateva luni sau mai putin. E clar ca nu se face munca de calitate intotdeauna si sunt folosite materiale prefabricate care nu sunt foarte rezistente. :)

    Raspunde
  3. Andrea S. 16 Sep 2010 @ 15:24

    @Dragos…si in alte tari se fac cladiri rapid…linga mine s-a constuit un LIDL intr-o saptamina…o casa intr-o zi…si asta acum vreo 10 ani !! Si stau…trage tu concluzia!
    E pur si simplu mentalitatea de “las ca merge”…asa ca la Giulesti…si exemplele pot continua! Pestele se impute dupa cum bine se stie de la cap!Daca ministrii fura ca stiu ca merge…si omul de rind zice si el ” la ei merge – la mine la fel”…Astept o campanie de scuturare a constiintei fata de munca depusa!Nu mai exista “mai frate imi fac treaba cum trebuie ca asa imi pun eticheta pe mine”…ma intreb daca tavanul ala cadea in capul copilului sefului de proiect sau a muncitorului care l-a finisat- sau a celui care a preluat lucrarea dupa finisare …cum s-ar fi simtit?

    Raspunde
  4. Calivita 21 Sep 2010 @ 12:12

    Sa dat o dezmintire azi la stiri, pana la urma nu a fost vorba de carrefour, ci de galeria comerciala, ce este si cu stirile astea, dau la stiri fara sa verifice informatia

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)