Sari la conținut

Balonul Orange ajunge in Arad si Piatra Neamt

Dupa 3 saptamani de la lansare, dupa ce au poposit un weekend la Brasov si Sibiu, iar alt weekend la Alba Iulia si Bacau, baloanele Orange ajung in weekendul care urmeaza la Arad si Piatra Neamt.

5saptamaniinbalon13[1]

Deci, pe 18 si 19 Septembrie, un balon poate fi gasit in Arad la Parcul Copiilor, respectiv in Piatra Neamt, in Piata Centrala. Baloanele vor stationa acolo tot weekendul iar cei care vor sa se urce in ele, sa-si admire orasul de sus, trebuie sa se inscrie la Orange shop-urile din respectivele orase.

Daca aveti posibiliatea sa ajungeti sa le vedeti in weekend, faceti-le poze cat mai frumoase, postati-le pe www.facebook.com/orangeromania, iar daca sunteti printre castigatori, beneficiati de un zbor gratuit cu balonul, pe aeroportul Clinceni in weekend-ul din 9-10 octombrie.

Eu zic sa nu ratati intalnirea cu balonul Orange, nu sunt foarte frecvente ocaziile in care aveti sansa sa urcati intr-un balon cu aer cald, iar senzatia plutirii deasupra orasului e de nedescris.

Mai multe detalii despre concurs gasiti pe www.orange.ro/5saptamaniinbalon.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Mihai Baboi 17 Sep 2010 @ 11:19

    La Buzau nu au cum sa vina, ca daca te-ai ridicat pe la vreo 30 de metri vezi tot orasul :)) Dar daca ar veni, m-as da si eu, ca tare-s curios sa vad cum e :D

    Raspunde
  2. jack 17 Sep 2010 @ 11:43

    daca te ridica 30m legat de pamant e ca si cum ai face testdrive cu o masina pe loc :)

    Raspunde
  3. ana 17 Sep 2010 @ 17:15

    ar face bine sa plimbe pe toti la preturi reduse…
    ar face mai mare reclama asa

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)