Sari la conținut

A închis cineva, vreodată, torpedoul cu cheia?

Un coleg se plânge că el la Audi nu are închidere la torpedou și că la vechea mașină avea. Este tare nemulțumit de treaba asta și ne întreba pe noi dacă noi avem cheie la torpedou.

torpedou

Eu până acum cred că am avut cu cheie la toate mașinile, cred, ideea este că nu am închis niciodată torpedoul cu cheia. Nu știu ce l-aș închide, sau în ce momente aș avea nevoie să-l închid.

Al meu coleg cică îl închide la spălătorie, când duce mașina la spălat.

Eu zic că este singurul ciudat care face chestia asta, dar am zis să vă întreb și pe voi.

Mai există vreo persoană pe aici care își închide torpedoul cu cheia?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Andy 3 Sep 2014 @ 16:24

    Si eu il inchid, si nu numai la spalatorie. Daca iti sparge geamul parca n-ai vrea sa aiba cineva acces usor la ce ai in torpedou, nu?

    Raspunde
  2. MMarius 3 Sep 2014 @ 16:55

    Acum daca ma gandesc nici nu stiu daca am incuietoare la torpedou :)

    Raspunde
  3. criserb 3 Sep 2014 @ 16:56

    @Andy – Păi ăla care îți sparge geamul banuiesc că îți sparge lejer și torpedoul… ce-l ține?

    Raspunde
  4. Marius 3 Sep 2014 @ 21:51

    SI eu tot la spalatorie… ce-i asa ciudat in asta?

    Raspunde
  5. Marius 3 Sep 2014 @ 21:52

    @Marius – Si totusi.. nu e o dotare dupa care sa-mi para vreodata rau.

    Raspunde
  6. criserb 3 Sep 2014 @ 22:45

    @Marius – n-am spus că este ciudat, dar eu nu m-am gândit la asta până acum :)

    Raspunde
  7. Ionut 3 Sep 2014 @ 23:29

    Eu zic ca e foarte utila dotarea in ziua de azi unde la semafor te poti trezi fara bunurile tinute in el, dar mai noua am vazut la limuzine torpedoul are butonul de deschis ascuns in designul bordului unde doar tu sti cum se deschide.

    Raspunde
  8. Alexandra 4 Sep 2014 @ 12:00

    Tot la spalatorie inchid, de fiecare data! :)

    Raspunde
  9. alina 4 Sep 2014 @ 13:27

    Tot daca am cheie la el ma intreb si eu acuma… Sunt atenta sa nu las mai nimic la vedere pe scaune [nici pungi goale sau tigari/ bricheta, am avut tot felul de legende in cartier]. Oricum nu cred ca l-as inchide ca sigur am nevoie de incarcator cind conduc si o sa uit sa il descui in timp util. La spalatorie o duc linga bloc, le las si cheia :) suna baietii la interfon sa iau cheia cind e gata.

    Raspunde
  10. Iulia 4 Sep 2014 @ 21:17

    Si eu închid :))

    Raspunde
  11. va trebuie minte 5 Sep 2014 @ 15:18

    Fetelor, de ce il inchideti cand oricum le lasati cheia la spalatorie si plecati la cafea? Sunteti cu capul pe bune.
    Torpedoul se inchide cand nu vrei ca prietena sa vada ce ai tu acolo si sa eviti un scandal(prezervative care scad ca numar, fara a fi folosite cu ea, ochelarii de gagica uitati prin masina care nu ii apartin etc.
    De aceea aveti cheie la torpedou. Oricum, daca vi se fura masina, sa stiti ca torpedoul e prins in suruburi pe dedesubt deci doar va irositi timpul sa il inchideti seara sau la spalatorie. N-am vazut masina care are torpedoul gen seif si prins prin sudura de cutia de viteze inca. Doar acolo actele tale sunt safe. Sunt fel si fel de alarme in ziua de azi cu detector geam spart si cu o anumita procedura de pornire auto(gen daca pornesti masina din cheie si nu atingi un buton mascat in 30min iti taie alimentarea, si fara butonul respectiv nu iti da drumul la alimentare).

    Raspunde
  12. Alexandra 9 Sep 2014 @ 16:48

    @va trebuie minte – Eu nu las cheia, pentru ca merg la o spalatorie unde sunt cateva masute, beau o cafea, ceai, etc, dar nu il vad exact ce face baiatul cand aspira in interior, deci ar putea sa-si bage nasul si in torpedou asa ca il inchid. Iar daca e nevoie sa fie mutata, imi spune si o mut, asa ca sa-ti vezi de treaba ta mai bine :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)