Sari la conținut

Accidentul de la Zarnesti

Chiar daca ai BMW nu inseamna ca poti sa circuli cum vrei tu pe drumurile patriei. La 100km/h nu o sa mai poti stapani masina pe un drum pietruit.

Iar dupa ce esti grozav, bagi un copil in spital, omori o batrana, esti penibil daca mai si  fugi de la locul accidentului. Si mai ales cand fugi lasand masina acolo. Ce o fi avut omul ala in cap, cum gandea el oare cand a fugit pe camp?

IMG_01

IMG_02

IMG_03

IMG_04

IMG_05

IMG_06

IMG_07

IMG_08

IMG_09

IMG_10

IMG_11

IMG_12

IMG_13

IMG_14

Acum e dupa gratii si sper sa plateasca scump pentru smecheria sa.

[10x Adi pentru poze]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. MooNy 26 May 2010 @ 16:10

    Sper sa le putrezeasca si lui si parintilor lui fundurile in inchisoare. Auzi si tu motiv, au fugit de frica. De ce nu au fugit cand a zis fi-su ca isi ia “bemveu” sa maarga cu sutele de km pe strada.

    Raspunde
  2. Ionut 26 May 2010 @ 23:00

    Frica este un motiv plauzibil pentru fuga de la locul accidentului, dar nu este o circumstanta atenuanta.
    Este de inteles ca atunci cand esti autorul unui eveniment rutier cu victime sa treci printr-un soc foarte puternic. Socul respectiv poate explica o reactie de acest gen. Se poate demonstra printr-o expertiza psihiatrica. Eu as cere-o, in locul lui.

    Mai sunt cazuri cand “fuga”, sau mai bine zis parasirea locului accidentului este justificata. De exemplu cand lovesti un pieton tigan intr-un sat de tigani si rudele sar sa te omoare. Esti in legitima aparare si esti mai mult decat indreptatit sa te pui la adapost de furia multimii. Conduita ta ulterioara (prezentare la organele de politie, declaratii precise si explicite, asumarea eventualei vinovatii) anuleaza raspunderea fata de norma respectiva, cu conditia sa probezi situatia de mai sus. Cu martori.

    Si, ca sa inchei, doresc sa imi exprim dezacordul total fata de exprimarea inadmisibila, inacceptabila si inconstienta a reporterei care pronunta sintagma “omor din culpa”. Infractiunea se numeste Ucidere din culpa si are un cu totul alt regim juridic fata de omor.
    Nu este in regula sa ti se atribuie in mod public, la o televiziune, o infractiune pe care nu ai savarsit-o. Este vorba de o calomnie. Reportera nu este in masura sa incadreze fapta. Doar un judecator poate face acest lucru. In locul lui, eu as da-o in judecata, pentru ca nu putem, ca jurnalisti, sa ne substituim organelor abilitate.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)