Sari la conținut

Acum mai este un fake?

Acum aproape un an (mai sunt 10 zile până să se facă anul) vă prezentam un clip (dacă nu l-ați văzut atunci tre’ să-l vedeți acum) în care un vânzător de mașini a fost luat la o tură, sub pretextul că vrea să cumpere respectiva mașină, de către Jeff Gordon, un multiplu campion al celebrului Nascar.

După apariția clip-ului au fost tot felul de zvonuri cum că respectivul clip era un fake, cum că totul a fost regizat și că întâmplarea nu era una reala. La vremea respectivă Travis Okulski a fost destul de vehement în susținerea acestui lucru.

Se pare că cei de la Pepsi au vrut să îi dea o lecție lui Travis si au pus la cale un nou clip, clip ce se dorea să-l aibă pe Travis chiar în rol principal, să-l înlocuiască pe vechiul vânzător de mașini.

L-au machiat foarte bine pe Jeff Gordon, i-au dat o mașină de taxi pe mână, mașină care a fost foarte promptă atunci când Travis a comandat un taxi.

Ce-a ieșit vedeți mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=dRIgmKGDqFM

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Jules 3 Mar 2014 @ 17:41

    Jeff Gordon. M-am uitat chioris la nume vreo 5 minute si nu stiam cine dracu e ala.
    O litera face mult aici.

    Raspunde
  2. criserb 3 Mar 2014 @ 18:00

    @Jules – Merci frumos, am corectat ;)

    Raspunde
  3. Sebastian 3 Mar 2014 @ 18:28

    Pentru suma corecta chiar si Travis poate fi convins ca este “adevarat”….

    Raspunde
  4. criserb 3 Mar 2014 @ 22:28

    @Sebastian – și asta este adevărat, dar asta numai ei știu…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)