Sari la conținut

O bilă albă pentru Mega Image

mega imageChiar astăzi v-am zis cât este de complicat să supraviețuiești atunci când te-ai decis să plătești numai cu cardul și uite că iar era să simt asta pe pielea mea. Tocmai de asta vă scriu acum să-i laud pe cei de la Mega Image.

Era ora 22 fără 10 când mi-am dat seama că nu mai am țigări și na, trebuia să îmi iau de undeva. Am zis că mă duc la Mega pentru ca eram undeva prin oraș și nu aveam să fac mai mult de 5 minute până acolo. Zis și făcut, am plecat spre Mega și am ajuns acolo la ora 21:56. Am intrat mi-am luat țigări – plus două sticle de apă dacă tot am intrat – și nimeni nu mi-a zis că este închis cu toate că mai erau doar vreo doi oameni prin magazin.

Tot respectul meu pentru asta. Sunt puține magazine care îți mai permit să intri atunci când mai sunt 2-3 minute până la închidere. Cel puțin când vorbim de magazinele de cartier (dar nu numai), care închid cu ceva timp mai devreme pentru a putea “să-și facă banii”. Am pățit să fiu oprit chiar și la intrarea în bancă pe motiv că angajații sunt grăbiți să-și termine programul, de aceea vreau să îi felicit pe cei de la Mega.

Când este de bine îi laud cu plăcere, când nu îi critic. Așa este corect, părerea mea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Sabina 3 Mar 2014 @ 23:19

    :)) Fix azi la mine la Mega Image am aflat la casa ca nu pot sa platesc cu cardul. I-am intrebat dc nu pun o foaie cu anunt si au zis ca oricum nu o vede nimeni. I-am rugat totusi sa o puna pentru aia care se uita ca stai 10 min la coada, ajungi la casa si te faci de ras …

    Raspunde
  2. criserb 3 Mar 2014 @ 23:55

    @Sabina – Să știi că partea cu cititul cam așa este. Am trecut și eu prin ceea ce ai trecut tu, am stat la o coadă de câteva minute și după ce mi-a scanat toate produsele am dat să plătesc cu cardul. Mi-a zis că nu se poate, că nu funcționează POS-ul la respectiva casă. Mi-a aratat că au pus și o hârtie, dar na… eu nu m-am uitat. Am înjurat în sinea mea că nu știu să deschid ochii și m-am mutat la o alta casă :)

    Deci, în cazul meu trebuie să recunosc, doamna de la casă avea dreptate.

    Raspunde
  3. Pitikut 4 Mar 2014 @ 01:34

    Dar tu nu incercai sa te lasi de fumat?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)