Sari la conținut

Adrian Oprea îl înlocuiește pe Ghiță Ciobanul?

Am văzut de vreo câteva zile un nou spot Vodafone, un spot care vrea să continue cumva povestea lui Ghiță Ciobanul, dar… nu prea are farmec. Este adevărat că și Ghiță era destul de obositor în ultima vreme, dar parcă nu credeam că o să-mi fie dor de el.

Povestea lui Adrian este cumva trasă prea de păr. Nu zic că nu este posibil să existe și șoferi de tir cu sufletul mare, foarte romantici, dar cred ca sunt cazuri foarte greu de găsit.

Este totuși o încercare care eu cred că nu o să prinda. Dacă Ghiță a strâns câteva zeci de mii de like-uri (din ce îmi aduc eu aminte) Adrian nu cred că o să ajungă acolo.

Vouă vă place noul spot, ce vă transmite?

P.S. Și apropo, chiar se confirmă zvonurile care afirmau că ciobanul Ghiță a rupt relația cu Vodafone din cauza pozei cu Ponta?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. un Prost 5 Mar 2014 @ 18:29

    Ai gresit ceva. Ghita Ciobanul are putin peste 500.000 de like-uri, nu cateva zeci. :))

    Raspunde
  2. criserb 5 Mar 2014 @ 20:12

    @un Prost – am zis totuși zeci de mii, merge și așa :) Sunt mai multe zeci :)

    Raspunde
  3. Ionela 5 Mar 2014 @ 23:21

    e mai tare asta decat ciobanul ala

    Raspunde
  4. Marian 6 Mar 2014 @ 07:21

    Este din cauza ca a facut poze cu Elena Udrea. De aceea nu mai are contract cu vodafone.

    Raspunde
  5. criserb 6 Mar 2014 @ 08:28

    @Marian – cum cu Elena Udrea? Nu era vorba de Ponta? Ai un link să vâd şi eu respectiva poză?

    Raspunde
  6. CM 6 Mar 2014 @ 11:06

    Ghita a anuntat ieri pe Facebook ca vine la Vodafone maine in vizita si se intalneste si cu presa, si cu fanii. Cred ca intalnirea cu el ti-ar lamuri intrebarile din articol. Si mai cred – si nu e chiar incredibil deloc – ca o companie mare poate avea o campanie cu doua personaje in paralel cand comunica servicii / produse diferite pe segmente diferite. In plus, personajele, din ce vad eu, au roluri diferite. Unul ii cheama pe oameni la el (Ghita), celalalt merge la oameni prin tara (Adrian). Eu zic ca se completeaza foarte bine.

    Raspunde
  7. onety 8 Mar 2014 @ 17:12

    Noua reclama de la Vodafone este mult mai enervanta decat cea cu Ghita, cauta mult ca sa intalneasca astfel de persoane?sunt cel mai enervante reclame

    Raspunde
  8. onedin 23 Mar 2014 @ 12:35

    Amandoua reclamele sunt la fel de proaste…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)