Sari la conținut

Mare om, mare caracter și Torje ăsta…

tricoul lu messi

Am tot văzut declarațiile dinainte de meci, și mi-a atras atenția declarația lui Torje, care spunea:

L-am mai avut pe Messi ca adversar, nu o să schimbe tricoul cu nimeni niciodată, tot timpul zice că îl are promis. Am avut colegi care i l-au cerut de mai multe ori și au fost refuzati. Dacă faci schimb cu el probabil că îl păstreaza până ajunge la spalatorie și îl lasă acolo. Cred că are o casă atât de mare încât să le păstreze pe toate, dar nu cred că le ia pe toate acasă. Probabil doar pe cele de la prieteni și de la amici.

Adică el, cel care își sfătuia colegii de la națională să nu facă schimb de tricou cu Messi pentru că Messi “nu o să schimbe tricoul cu nimeni, niciodată” și apoi dacă face cumva acest schimb o să arunce tricoul primit, că deh, ce să facă cu el.

Pare foarte logic ceea ce a zis, și pe bune că îi dau dreptate.

Dar apoi să fie chiar el cel care îl convinge pe Messi să-i dea tricoul mi se pare de cacao. Tu ăla care le ții teorie colegilor tăi, tocmai tu faci schimb de tricou cu Messi când ești conștient că al tău tricou o să ajungă la gunoi?

P.S. După cum știți sunt Dinamovist, asta că să ne înțelegem.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. remorca 9 Mar 2014 @ 12:33

    si-a incercat norocul si a castigat un tricou, dar totusi cum ai spus si tu tocmai el care era “impotriva” si dadea sfaturi de Messi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)