Sari la conținut

Al meu, al meu, al meu

image

Atunci cand nu ma mai asteptam, atunci cand nu mai aveam nicio speranata, am primit mailul de mai jos:

Multumesc pentru participarea in OST4, imi face placere sa te anunt ca esti unul din cei trei castigatori ai unui kit Samsung Galaxy Note 3 + Gear

Nici nu va puteti da seama cat am fost de fericit, si nu pentru ca am castigat ceva, ci pentru ca am castigat ceva cu adevarat bun, din punctul meu de vedere, cel mai bun telefon de pe piata la ora asta. Ma rog, sa nu ne apucam acum sa ne contrazicem, nu are niciun rost, eu asa cred. L-am testat o luna de zile si parerea asta mi-a lasat-o.

Asa cum v-am tot zis, marimea ecranului este exact asa cum imi doresc eu iar usurinta cu care pot tasta pe el… face toti banii.

Multumesc!

P.S. Acest post este scris de pe Note si chiar nu m-a deranjat asta ;-)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. ValyCo 26 Nov 2013 @ 04:18

    Felicitari si vroiam doar sa: MAKE YOU AWARE, ca ai fost piesa principala care m-a ajutat sa fac o decizie importanta pentru noi. Sunt in proces de a achizitiona 2 telefoane Note 3 , pentru mine si sotie si in plus , pentru asta te vom imbata odata :-) , vom achizitiona 2 ceasuri Samsung Gear .
    Esti tare, ma bucur ca ai luat parte la proiectul asta si mai ales ca m-ai initiat in lumea blog – aritului , atat tu cat si dl si dna Serb si pentru asta , inca odata , va multumim.

    Raspunde
  2. Bucur 26 Nov 2013 @ 08:35

    Bun felicitari. Era si cazul sa vina si timpul tau :))

    Raspunde
  3. criserb 26 Nov 2013 @ 08:39

    @Valy, cu multa placere. Pentru voi o sa fie chiar perfect. Stiu ca voi sunteti mai mari asa, la inaltime ma refer acum si sunt convins ca o sa va vina mult mai ok in mana. Cat despre scrisul pe el o sa vezi ca este alta senzatie fata de ceea ce ai fost obisnuit pana acum.
    Sa le folositi sanatosi si sa nu uitati de Gear, impreuna sunt o combinatie perfecta.

    Raspunde
  4. Ghiocel07 26 Nov 2013 @ 11:20

    Sa-l folosesti sanatos. Ma bucur ca munca este apreciata si rasplatita. Felicitari!

    Raspunde
  5. criserb 26 Nov 2013 @ 11:31

    @Ghiocel07 – multumesc!

    Raspunde
  6. rivi 26 Nov 2013 @ 16:29

    eu vreau sa stiu ce ai scris in aplicatia initiala pentru testing, ca eu m-am saturat sa-mi spun off-ul si sa nu ma bage nimeni in seama nici pentru un testing? :))

    Raspunde
  7. criserb 26 Nov 2013 @ 16:31

    @rivi – aplicatia initiala, la ce te referi ca nu inteleg?

    Raspunde
  8. Pato Basil 26 Nov 2013 @ 20:09

    Cred ca se refera cum la cum te-ai inscris…

    Raspunde
  9. rivi 27 Nov 2013 @ 11:26

    aplicatia era un termen adaptat (de mine probabil :))) .. vroiam sa se inteleaga “momentul in care ai aplicat pentru test”

    Raspunde
  10. criserb 27 Nov 2013 @ 11:55

    @Rivi – Orange Smartphone Tester are 2 componente. Unul pentru bloggeri, situatie in care am fost si eu, iar eu am fost ales de catre ei sa particip si inca una la Orange pe site unde se poate inscrie oricine.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)