Sari la conținut

Una din cele mai frumoase #surprize

As putea sa spun ca nu sunt un tip sensibil si in afara sotiei si a parintilor, putini ma pot surprinde cu adevarat. Mai ales atunci cand este vorba de persoane mai indepartate, cu care n-am avut o legatura prea stransa.

Dar, uite ca azi, Sabina impreuna cu cineforum.ro si multi alti complici, mi-au facut o adevarata surpriza. Mi-au trimis o invitatie la film alaturi de o felicitare. Invitatia ca invitatia, dar felicitarea m-a dat pe spate.

Nu imi imaginam ca atatia oameni pot sa-mi adreseze atatea cuvinte frumoase. M-ati emotionat maxim si va spun asta cu mana pe inima.

Iata despre ce e vorba:

DSC_1627DSC_1628DSC_1629DSC_1630DSC_1631DSC_1632DSC_1633DSC_1634

Toate astea ma fac sa cred ca nu m-am apucat de scris degeaba si uite ca sunt oameni care apreciaza asta. Ma gandeam ca sunt apreciat de vreme ce totusi ma citeste lumea, dar cand citesti atatea cuvinte frumoasa despre tine… parca iti creste inima de bucurie.

Multumesc mult, Sabina Cornovac, Ioana Barbu, Liana Mitroi, Simona Tache, Elena Ciric, Cabral Ibaka, Cristian Manafu, Miruna Siminel, Andrei Basoc, Iuliana Manea, Andrei Cismaru, Cristian China Birta, Adrian Ciubotaru, Anca DumaAuras Mihai Geambasu, Razvan Bucur, Marius Calugaru!

Si pentru ca vorbeam si de o invitatie la film, abia asteptam sa-l vedem, pare un film asa cum ne place noua, What to Expect When You’re Expecting (Pregătește-te, că vine!).

Din ce inteleg din sinopsis:

Povestea acestei comedii romantice urmărește viețile a cinci cupluri moderne din Atlanta care se confruntă cu “marile bucurii” ale nașterii unui copil. Scenariul filmului are la bazo o carte celebră în Statele Unite. Publicat în 1984, volumul de sfaturi pentru viitorii părinți, What to Expect When You’re Expecting, apare în topul revistei USA Today drept una dintre cele mai influente cărți din cultura americană apărute în ultimii 25 de ani. Se estimează că 93 la sută dintre femeile care au născut în Statele Unite au citit ghidul pentru viitoare mămici.

[sursa]

este un apropo, trebuie sa ne pregatim si noi sa facem copii? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Dragos 28 May 2012 @ 22:39

    Daca nu va apucati si voi de treaba sa “asteptati” si voi unul n-ati facut nimic :))

    Raspunde
  2. TyT 28 May 2012 @ 23:38

    Foare foarte frumos ! Mi se pare o idee geniala si foarte originala ! Chiar daca este o tehnica de marketing tot surprinde foarte placut ! Felicitari pentru idee !

    Raspunde
  3. william 29 May 2012 @ 10:13

    @ ce e cu legea aceea cu concediul ?

    cica de la stat ai 5 zile de concediu dupa ce nasti

    dar daca faci cursul X, mai ai inca 10 !

    care e faza ?

    ce curs ?

    Raspunde
  4. Sabina 29 May 2012 @ 11:33

    A fost o placere sa complotez pentru tine si le multumesc si eu celor care m-au ajutat. Si pentru ca fiecare mesaj din inima trebuie sa ajunga la tine, am mai primit aseara unul si ti-l las aici. Este de la Aleka Sarah Vladareanu:

    E impresionant si frumos cand vezi un om implinit; cu adevarat implinit: cu jobul, in relatia cu prietenii, in dragoste… in toate aspectele cele mai importante din viata sa. Mereu cand vad astfel de oameni, ma gandesc: “Cat noroc cred ca are!”. Si zau de nu-i asa… ai mare noroc in tot si toate, iar asta ne face pe toti restul sa zambim (cu putina invidie, desigur :) ).

    Raspunde
  5. criserb 29 May 2012 @ 11:42

    @Sabina – tu nu te mai opresti din adus ganduri bune? :)

    Multumesc frumos Aleka, chiar sunt un om norocos. Iar acum, cand vad atatea ganduri de bine, imi dau seama ca sunt si mai norocos ;)

    Raspunde
  6. mOntecOre 29 May 2012 @ 22:10

    well meriti toate cuvintele frumoase pe care ti le-au spus colegii tai de breasla…mi-a placut de miruna…ai facut-o sa tina minte pe viata ca a parcat o data prost:))

    Raspunde
  7. Simona Tache 30 May 2012 @ 19:35

    :D :D :D

    Raspunde
  8. criserb 30 May 2012 @ 22:55

    @mOntecOre – o data? :) Adevarul e ca asa ne-am cunoscut, ea nu stia sa parcheze iar eu am scris pe blog de ea. Ulterior ne-am imprietenit si uite ca deja ne stim de vreo 4-5 ani ;)

    @Simona Tache – razi tu razi, dar eu chiar m-am emotionat ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)