Sari la conținut

Alberr, noul brand eMag


DSC_0010

eMag a depus o cerere la OSIM pentru înregistrarea brandului Alberr.  Se pare că prin intermediul acestui nume intenționează să comercializeze produse din următoarele categorii:

7. Masini de spalat vase, masini de spalat rufe, blendere electrice pentru uz casnic, compresoare pentru frigidere, masini de aer comprimat, generatoare de curent, generatoare de curent in caz de urgenta, masini de tocat electrice pentru uz casnic, masini de calcat, aparate electrice pentru bucatarie, masini de framantare, cutite electrice, masini de tocat carne, masini de cusut, aspiratoare, accesorii pentru aspiratoare pentru parfumare si dezinfectare, saci pentru aspiratoare. 

11. Aparate de aer conditionat, boilere, masini de facut paine, aparate de prajit paine, radiatoare de incalzire centralizata, filtre electrice pentru cafea, prajitoare de cafea, lazi frigorifice, filtre pentru apa potabila, hote pentru bucatarii, gratare, frigidere, cuptoare, cuptoare cu microunde, plite, rotiserii, tigai electrice de gatit sub presiune, fier de calcat cu abur pentru tesaturi si altele.

Înțelegem din această cerere că eMag o să se alăture supermarketurilor și că vor avea o linie de produse proprii și probabil mai ieftine?

sursa, poza

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)