Sari la conținut

De vreo 3-4 luni de zile mă văd cu o tipă de la muncă, urâțică și cam prostuță…

barbat-nervos

Am dat de subiectul ăsta pe forumul softpedia și m-am amuzat puțin.

De vreo 3-4 luni de zile mă văd cu o tipă de la muncă, urâțică și cam prostuță, dar din lipsă de altceva am ieșit de câteva ori în club și s-a înfiripat o “relație”. Nimic serios însă, nu ne-am mutat împreună, nu ne sunăm zilnic (deși de cele mai multe ori e inevitabil să o facem, în scopuri de serviciu), ca să aflu astăzi de la ea că a rămas gravidă cu mine.

Primele ture am făcut-o cu prezervativ, dar apoi am evitat să facem asta, mi-a zis că ia pastile și că vrea să mă simt bine și să ajung și eu mai repede la momentul de plăcere, așa că e ok dacă îmi dau drumul în ea…… Whatever. Ideea e că am aflat azi că a rămas gravidă, a făcut zilele astea teste de sarcină și au ieșit pozitive. Mi le-a și arătat. Mi-a zis că n-a mai luat pastile de ceva vreme……

Eu nu vreau copilul, cum dracu’ o fac pe asta să facă avort? M-am gândit prima oară la faza să îi zic că sufăr de vreo boală gravă, dar lucrează chiar la departamentul personal în firmă la noi și are acces la analizele mele periodice și știe că nu am boli……

Dacă nu vreau copilul, sunt obligat să-l recunosc??? Poate dovedi ea în vreun fel că e al meu? Asta ținând cont că are vreo 35 de ani și în ultimul an a avut relații și cu un alt tip, fostul ei soț, de care a divorțat prin aprilie…….

Ideea ei e să mă mut la ea, să băgăm repede actele să ne căsătorim la primărie ca să aibă și copilul ăla o familie normală. Eu nu sunt de acord cu asta, una e s-o f**i pe una nasoală după ce bei toată noaptea și alta e să te trezești în fiecare dimineață lângă ea, plus să mai ai și un copilaș pe cap. Cum îi scot ideile astea din cap?????

Aștept sfaturi de la cei care au mai trecut prin asta, merci anticipat.

M-am amuzat pentru că se pare că prostuță nu era colega “urâțica” de muncă, ci chiar el, cel care i-a căzut în plasă :)

sursa, poza

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. maddy 17 Jul 2014 @ 13:16

    probabil nici el nu e chiar cea mai buna partida din moment ce nu a avut alta optiune decat colega urata si proasta de la birou. daca nu a avut grija sa foloseasca protectie si a avut incredere in ea, ghinion.

    Raspunde
  2. Alina 17 Jul 2014 @ 13:56

    Mai mult ca sigur nici el nu-i vreun Fat. :)) Ca daca era… nu se consola cu uratica. :))
    Dar oricum, i-a facut-o. :))
    Cu un test de paternitate rezolva femeia problema in doi timpi si trei miscari. :))

    Raspunde
  3. Spanac 17 Jul 2014 @ 18:43

    Și acu gagiul vrea sfaturi? streangul, alta scapare n-are. sau sa dea cu masina pestea ea sa piarda sarcina. sa-l bage la puscarie 30j de ani, mama lui de puslama libidinoasa…

    Raspunde
  4. gipsydanger 17 Jul 2014 @ 20:37

    posteaza sursa threadului te rog :)

    Raspunde
  5. criserb 17 Jul 2014 @ 23:50

    @gipsydanger – Cu mare plăcere, dar nu mai știu unde l-am văzut. Pe facebook, dar nu mai știu la cine…

    Raspunde
  6. Johnny 18 Jul 2014 @ 10:10

    Sa stii ca-s prea multi barbati care arata bine care au prietene urate, nu trebuie sa pui automat eticheta ca-i vreun urat, partea adevarata e ca-i prost(ut)… Testul de paternitate nu o sa rezolve nimic oricum.

    Raspunde
  7. Maria 18 Jul 2014 @ 13:46

    Pai, solutia ta e cam brutala. Inteleg ca nu ai vrut, dar daca ai picat si nu vrei totusi sa ii faci jocul, iti asumi o parte din vina. O intelegere intre doi oameni civilizati, mi se pare unica solutie. Daca nu vrei nu o iei, dar faci ceea ce iti impune legea. Nu comentez daca e de ajuns sau nu, pe de alta parte nici ca ea sa faca avort la cererea oricui nu mi se pare istet. Iti asumi partea din vina pe care trebuie sa recunosti ca o ai.

    Raspunde
  8. corina 18 Jul 2014 @ 17:20

    pt. mine, ecuatia asta are multe necunoscute:
    1. “ma vad” este noul eufemism pt. “mi-o trag”?!
    2. cum poate cineva (presupus om, desi eu am anumite dubii asupra provenientei speciei…) sa aiba relatii atat de intime cu o persoana pe care o considera “uratica”?!!! partea cu “prostuta” mai putin conteaza, ca in timpul jocului erotic te poti descurca sa prelungesti un sarut lasand-o doar sa respire din când in când :), iar intr-o etapa mai avansata a partidei amoroase…nu mai detaliez, ca o sa se oripileze lumea ca vorbesc obscenitati :))!… revenind: ca sa faci toate astea cu o persoana “uratica”, dupa mine este o perversiune la fel de mare ca si gerontofilia, necrofilia, zoofilia etc.
    3. criserb, concluzia ta, respectiv sistemul tau de gandire mi se pare extrem de ciudat; ce femeie intreaga la minte ar vrea un plod cu un imbecil ca asta?! nu-mi spune ca pt. ea n-ar fi evident, fiindca oricat de idioata ai fi, tot observi daca un individ nu isi asuma responsabilitati fata de tine, nu-ti ofera nimic valoros, nu este dispus sa traiasca pt. tine, nu este extaziat când te vede etc. etc.
    4. oricat as fi eu de adepta pana in panzele albe a creationismului, trebuie sa recunosc ca individul asta este o subspecie, care n-a coborat din copac, iar a-i dedica un post este o onoare pe care un asemenea orangutan involuat n-o merita.

    Raspunde
  9. Catalin 18 Jul 2014 @ 18:33

    Corina, scingura prostuta de pe aici tu esti. Ia in calcul si varsta femeii 35 ani. Ori acum face copil ori niciodata. E disparare mare la unii. Si multa PROSTI la altii !!!!! Singurul prost din poveste este el, nicidecum ea care e desteapta. Si cu copil si cu bani. Dupa 35 ani ramai greu insarcinata, nu ? Poate chiar deloc…

    Corina ….

    cum poate cineva (presupus om, desi eu am anumite dubii asupra provenientei speciei…) sa aiba relatii atat de intime cu o persoana pe care o considera “uratica”?!!!

    Tu nu intelegi multe … putza nu are creier, daca intra unde trebuie, nu conteaza cum arata fata. Pentru cultura ta generala. Si la curve cand te duci nu te pupi cu ele, corect ?!

    Raspunde
  10. crina 18 Jul 2014 @ 19:35

    @gipsydanger –

    http://forum.softpedia.com/topic/980749-alert-am-lasat-o-insarcinata/

    Uite-aici!

    Mama, mama, sunt la sexy lounge niste topicuri…razi le ele mai cea ca la “Catavencii” !

    Raspunde
  11. crina 18 Jul 2014 @ 19:36

    …mai ceva…

    Raspunde
  12. alin 21 Jul 2014 @ 13:35

    Cat de tipic feminin ! “Hai sa-i torn un plod fraierului, sa-mi dea bani sa-l “cresc”, ce dracu, ca doar sunt femeie “independenta”, nu ?!” Scarbe jegoase si ordinare sunt femeile astea din Romania…

    Raspunde
  13. corina 24 Jul 2014 @ 16:10

    Ce tare Netul asta, sa ne permitem sa insultam alti useri pe care daca i-am cunoaste personal, nu le-am trece pe dinainte!…
    Ca cineva sa considere ca a fi mama singura este o “afacere”, mi se pare aberant ! Cat de consistent sa aiba individul ala venitul (oricum, invers proportional cu caracterul, ca referitor la creiere las specialistul care a postat mai sus sa comenteze…), incat o femeie sa spere ca procentul pe care il va primi ii va fi suficient incat sa intretina un copil !…
    Un copil este un consumator, oameni buni, nicidecum o resursa!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)