Sari la conținut

Drone si accesorii la eMAG

drona-emag

Nu stiu de cand au bagat drone la eMAG, dar eu acum am vazut. Cu ocazia asta as vrea sa-l anunt pe Mosu’ ca in caz ca nu s-a decis ce sa-mi aduca, o drona ar fi un cadou perfect ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Gabi Miron 19 Dec 2013 @ 11:39

    Cu 1000 de euro ai facut de o drona care filmeaza :P

    Raspunde
  2. criserb 19 Dec 2013 @ 11:57

    @Gabi Miron – Eu stiu, dar totusi nu stiu daca merita. Nu este vorba de banii in sine, este mai mult vorba despre cat de mult am sa o folosesc eu. Imi este tare frica ca o iau, ma joc cu ea o luna-doua si apoi zace pe undeva printr-un dulap.

    Daca ar face poze ar fi mai bine, cel putin pentru mine, problema este ca pozele facute cu goPro nu sunt chiar cele mai ok poze. Sunt bune pentru un goPro, dar cam slabe cand ma gandesc ca imi place ca pozele sa fie de calitate.

    Si pentru a putea sa fac poze de calitate, sa pun un SDLR pe drona, pe care sa-l pot controla de la sol… suma este mult prea mare.

    Ma mai gandesc, cine stie, poate imi aduce mosul :)

    Raspunde
  3. TyTa 19 Dec 2013 @ 19:23

    Daca iti cumperi iti garantez ca nu te opresti la pretul initial .
    Eu am exact acest model si am peste 1300 de euro investiti in upgradeuri , peste pretul dronei .
    Daca vrei un sfat ceva , te pot ajuta .
    E un hobby misto dar costisitor

    Raspunde
  4. criserb 20 Dec 2013 @ 02:04

    @TyTa – Din pacate stiu :) Mi-am luat acum ceva timp o masinuta cu telecomanda si am dat pe ea vreo 800 lei. Ulterior am ajuns la peste 1000 €. Deci cam stiu cum este. Partea proasta este ca acum zace intr-un dulap si vreau sa o dau, nu m-am mai jucat cu ea de vreun an.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)