Sari la conținut

Alte cartușe la imprimantă sau o imprimantă nouă?

Câteva luni am avut în teste o imprimantă super mișto și imprimanta mea a cam șomat. Din cauza șomajului îndelungat imprimanta mea nu a mai fost folosită și cartușele s-au uscat. Erau noi, cca 90% pline și degeaba, acum nu mai pot să le folosesc.

Alte cartușe, noi, mă costă 310 lei, după cum se poate vedea.

cartuse-imprimanta

Având în vedere prețul cartușelor și faptul că m-am obișnuit cu funcțiile imprimantei pe care am avut-o în teste mă gândeam că n-ar fi rău dacă îmi iau altă multifuncțională, mai ales că acum este la ofertă.

Multifunctional-HP-DeskJet-Ink-Advantage-4645

 

Practic pentru 65 lei în plus aș avea niște funcții în plus, gen scanare la un teanc de foi, imprimare față verso și mediul de printare de până la 250g. Și altele, dar astea sunt cele care mă interesează mai mult.

Voi ce ați face în locul meu, v-ați lua niște cartușe noi, sau o imprimantă nouă care vine cu tot cu cartușe?

Are cineva imprimanta asta, o recomandați sau nu?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Andy 23 Mar 2015 @ 13:34

    Nu te mai uita dupa imprimante cu jet de cerneala. Ia-ti una laser. Eu am una de vreo 6 ani si inca nu i-am schimbat cartusele color :) La cat de rar tiparesc eu, pana acum ar fi trebuit ca la fiecare foaie sa-mi cumpar un set nou de cartuse daca era cu jet.

    Raspunde
  2. criserb 23 Mar 2015 @ 14:33

    @Andy – Rar tipăresc și eu, cel mai mult folosesc scanerul :) Dar totuși, ce-mi recomanzi tu costă mult mai mult ca un amărât de jet…

    Raspunde
  3. garetbora 23 Mar 2015 @ 18:26

    Mergi pe epson, cartusul e 150 lei color (de fapt 3 sticlute cu cerneala) si tine 4000 de pagini cel putin, mai ai si cartus/sticluta negru ce tine 4000 pg – la 50 lei

    Raspunde
  4. Raluca 23 Mar 2015 @ 21:02

    Aceeasi problema am avut-o si eu, doar ca mie imi trebuie doar imprimanta. Asa ca mi-am luat un HP mai vechi cu cartuse de rezerva. Ma intriga faptul ca e mai ieftina imprimanta decat cartusele…

    Raspunde
  5. roxana 30 Jun 2015 @ 20:41

    Daca tiparesti foarte rar nu se merita imprimanta cu jet de cerneala pentru ca se intareste imediat tusul. Pentru mentenanta ar trebui cam o pagina pe saptamana obligatoriu, iar in ziua de azi imprimantele cu jet iti trag din tus si cand le pornesti, astfel ca te trezesti peste cateva luni ca trebuie sa inlocuiesti cartusele si de fapt ai tras 20-30 pagini. Bineinteles cartusele te vor costa cel putin cat jumatate din imprimanta. Imprimantele laser actuale au si ele buba lor, si anume tonerul cu care vin este semi-incarcat, cam 500 pagini poti lista cu el, apoi fie cumperi un toner nou(care poate sa coste cat imprimanta), fie te duci la un centru de incarcat tonere unde o sa-ti inlocuiasca si cip-ul de pe toner, ca astea noi au cip, nu le poti incarca singur acasa deoarece cipul ii spune imprimantei ca tonerul e gol. La sugestia unui prieten, am cumparat o imprimanta second model mai vechi fara cip de la un magazin de IT si se poate incarca simplu, acasa cu doar 20 lei /1000 pagini.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)