Sari la conținut

Am facut intindere

E a doua saptamana in care ies seara la fotbal. Dupa cum am mai zis, jucam joi seara de la 22 pana la 24.

In seara asta, desi nu ma asteptam, am facut intindere. Cum o sa treaca chestia asta nu stiu ca pana acum n-am mai avut.

Imi dati si voi niste sfaturi ca maine chiar am un drum lung de facut, vreo 600 km prin tara asta chiar nu sunt de ici de colo.

So, cum imi trece durerea?

P.S. Am facut intindere de femur :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Iulian 29 Apr 2011 @ 01:32

    N-ai cum sa faci intindere de femur, femurul fiind un os. Ai facut intindere de muschi, cel mai probabil de croitor, adductor sau bicepsul femural. Ca tratament, comprese reci. Daca e o intindere mica ca sa zic asa, atunci trece cu comprese reci si o crema bengay pentru relaxarea musculaturii. Dar, un mare dar, nu se recomanda nici un exercitiu fizic in urmatoarele 24 de ore, si pedalele pot fi considerate o problema in cazul asta. Daca Dana are carnet, las-o pe ea sa conduca. Nu stiu in ce stadiu esti cu intinderea, dar e periculos.

    Raspunde
  2. Iulian 29 Apr 2011 @ 01:34

    A, si baga o aspirina de 2 ori pe zi, e vasoconstrictor. Un ibuprofen n-ar strica daca durerea e prea mare, dar nu se recomanda condusul dupa ibuprofen.

    Raspunde
  3. criserb 29 Apr 2011 @ 09:06

    Durerea nu e mare. Ma pot misca, drepte e ca putin mai greu, dar nu e ceva foarte dureros. Ma doare ca sa zic asa doar cand ma ridic de pe scaun sau cand ma asez. La mers nu ma doare decat putin.

    Cat despre condus, din pacate doar eu am permis :(

    Raspunde
  4. maddy 29 Apr 2011 @ 10:02

    nasol :(
    da`te cu un antiinflamator gen diclac gel, diclofenac si stai linistit, nu`ti forta piciorul.
    te mai duci la fotbal dupa ce`ti trece? :D

    Raspunde
  5. criserb 29 Apr 2011 @ 10:24

    Ma duc, cum sa nu ma duc? Daca m-am apucat sa fac miscare acum doar nu ma las asa usor. Sper ca pana joia viitoare sa-mi treaca. Oricum, acum imi e mult mai bine decat asera :)

    Raspunde
  6. Crox 3 May 2011 @ 13:05

    Jumatate de aspirina inainte de activitati fizice + vitamina C (efervescent) si la fel dupa. Garantat 100%

    Raspunde
  7. Andreea 28 Jul 2014 @ 10:36

    Puteti vizualiza oferte diverse si serviciile oferite, ale celor mai importante magazine de marochinarie din Romania, croitorii sau unitati de prelucrare a materialelor textile, intrand pe http://www.croitorie-marochinarie.ro

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)