Sari la conținut

See who views your profile on facebook

Bai prieteni, va rog eu nu mai dati click-uri aiurea la orice tampenie de pe facebook. M-am saturat pana peste cap si incet, incet am sa renunt la "prietenia" voastra.

Vad ca in ultimul timp s-a raspandit pe facebook, un gunoi "See who views your profile". E doar un gunoi, va zic eu.. Asa ceva nu exista pe facebook. Daca vreti sa vedeti cine va vizitat profilul treceti pe hi5. Acolo acest lucru e posibil si va veti satisface curiozitatea. Pe facebook nu exista.

Asa ca, nu mai dati accept la tot felul de plugin-uri pentru ca ajungeti de rasul lumii.

Cum asta? Pai simplu, pluginul minune o sa trimita singur tot felul de linkuri aiurea tuturor prietenilor vostrii si o sa le umpleti profilul de gunoaie asa cum vedeti in pozele de mai jos.

Azi dimineata m-am trezit cu o gramada de meseaje, dupa cum vedeti toate sunt de acelasi fel, doar ca de la persoane diferite….

facebook-spam

Plus o multime de mesaje pe wall in acelasi gen…

facebook-spam1

Deci va rog inca o data, nu mai dati accept tuturor gunoaielor, pentru ca pe langa faptul ca voi o sa suferiti mai trebuie sa suferim si noi, cei care avem cap si nu dam click pe orice.

Sunt persoane de la care am primit acest link de la care aveam pretentii, dar uite ca m-am inselat…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. octavian 29 Apr 2011 @ 10:29

    :D

    Raspunde
  2. Alina 29 Apr 2011 @ 10:36

    Da, da, da! Zi-le! M-au tampit zilele astea cu profilele lor!

    Raspunde
  3. skrintitu 29 Apr 2011 @ 21:03

    Ar trebui blocat de facebook aplicatia aia, abuzeaza la culmea si ma streseaza ireal

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)