Sari la conținut

Am fost la bowling

3244795479_5cce74fcab_m

Pentru ca ieri seara Raca se plictisea foarte tare am fost sa ne jucam. Am inceput cu bowlingul dupa care am continuat cu biliardul, dar nu despre bliard vreau eu acum sa va vorbesc.

Ne-am jucat in regie, in Texas (cred ca asa ii zice).

Ma, jocul asta e destul de interesant si chiar imi place. Nu se joaca foarte greu ceea ce s-a putut vedea si din evolutie Danei care sa zic sincer chiar m-a lasat masca avand in vedere ca pentru ea a fost prima data si totusi a iesit pe locul 2 inaintea expertului Raca :P Da prietene tineam sa precizez ca tu ai fost cel mai slab :D

Ce nu pot eu sa inteleg este regulamentul, sau ma rog o parte din el. Daca dobor toate popicele alea, adica dau un strike nu primesc nici un punct decat la urmatorul meu rand atunci cand punctele ce le primesc pentru strike-ul precedent se calculeaza in functie de numarul popicelor pe care il dobor in randul respectiv, ma scoate cineva din ceata in care ma aflu?

Asa, alta problema a mea este pretul. Mi se pare putin cam scump 80 ron pentru o ora de dat dupa popice dar… poate nu stiu eu preturile. Unde se mai poate juca bowling prin Bucurestiul asta minunat?

Si ca sa inchei victorios am sa va zic ca eu am castigat si nu o partida ci 2 la rand :P Hehe, ma laud, nu?

P.S. Am uitat sa va zic, ca sa poti atunca cu bila dupa popice iti trebuie niste papuci speciali, altfel nu ai voie si trebuie sa-i ceri domnisoarei de acolo. Daca esti cunoscator (asa cum e Raca) ai sa ceri si niste sosete de unica folosinta, nu de alta dar nu e de loc igienic sa incalti niste papuci care au mai fost purtati probabil de sute de oameni. Daca nu ceri nu primesti ;)

So… vorba aia, cere si ti se va da ;

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Vali 13 Jul 2009 @ 20:26

    cand dai strike la urmatorul joc ti se pun 10 + nr de popice daramate (sa ma contrazica cineva daca gresesc – oricum stiu ca se aduna nr de popice daramate la a2a lovitura)
    in principiu poti juca popice la orice mall, idm si or mai fi.. (clar in mall-ul din vitan nu e asa de scump.. de fapt acolo se plateste de fiecare persoana in parte.. si acu` depinde in cati joci..)

    prea multe puncte… hai spor!

    Raspunde
  2. Mircea 13 Jul 2009 @ 23:23
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)