Sari la conținut

Ce are o gagica in geanta?

2137542279_108ab3f5f6_bMa trimite azi o colega sa iau niste bani de la ea din portmoneu. I-am zis ca nu pot sa fac asa ceva ca nu e frumos sa caut in geanta unei fete. Nu? :) Eu asa am auzit :P

Nu despre asta vreau sa vorbim ci despre continutul acestei genti.

De cate ori ma pune Dana sa caut ceva la ea in geanta ma iau cu mainile de cap si prefer sa-i duc geanta si sa caute ea ca pe mine ma depaseste problema. Am auzit azi, din discutiile pe care le-am avut la birou, ca asa procedeaza si alti barbati.

Da, procedam asa nu pentru ca am fi prea bine crescuti si nu vrem sa cautam in geanta ei ci pentru ca a cauta in geanta unei fete este un adevarat chin. Niciodata nu gasesti ceea ce cauti desi cred ca are in geanta tot universul.

Hai sa facem un top al celor mai ciudate lucruri pe care le aveti in geanta sa vedem pana unde se poate ajunge…

Cine incepe?

Puteti incepe prin a ne spune tot ce aveti in geanta si tragem noi concluzia cu ce e inutil si ciudat in acelasi timp sa porti dupa tine :)

[sursa poza]

UPDATE: Deoarece ca Copila Blonda nu vrea sa dea prea multe din casa fara ca eu sa platesc bine, uite mi-a venit o idee.

Platesc, fac cadou o geanta persoanei care ma surprinde cu ceea ce transporta dupa ea in geanta sau care imi povesteste o intamplare tare legata de continutul posetei.

Acest concurs nu este sponsorizat, geanta o ofer eu, asa ca sa nu imi cereti Vitoane, Hermesuri sau mai stiu eu ce fitze. Genata v-o alegeti voi din tara sau strainatate si eu platesc pentru ea 300 ron, restul e treaba voastra (daca e mai mult).

Geanta se ofera doar daca acest post ajunge la 2000 de view-uri si are cel putin 100 de comentarii pana la 13 august cand am s-o desemnez pe norocoasa castigatoare.

Succes!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
47 comentarii
  1. Cristian 13 Jul 2009 @ 15:51

    Pai nici ele nu stiu ce au in geanta.
    Cand cauta ceva la ele in geanta, cauta de se enerveaza ca nu gasesc.

    :d

    Raspunde
  2. Cameleon 13 Jul 2009 @ 16:53

    …grăunţe şi certificatul că nu sunt găini ;))

    Raspunde
  3. criserb 13 Jul 2009 @ 16:59

    @Cameleon – esti rau…

    Raspunde
  4. Cameleon 13 Jul 2009 @ 17:01

    @criserb – era doar un citat dintr-un banc misogin :D no offense :)

    Raspunde
  5. Copila blonda 13 Jul 2009 @ 17:07

    ace Kerr, freze, manusi de unica folosinta, halat – asta in zilele cu scoala

    in rest, portmoneu, chei de la masina sau casa, 3 telefoane (da stiu, o sa-mi prajesc creierii intr-o zi)

    era o vreme in care purtam si o periuta de dinti (alta obsesie)

    multumit?

    p.s. daca platesti bine, spun si altele, mai aducatoare de trafic, ma-ntelegi… ;)

    Raspunde
  6. criserb 13 Jul 2009 @ 17:10

    Ok, platesc :) daca altfel nu se poate :)

    Raspunde
  7. Copila blonda 13 Jul 2009 @ 17:59

    fapte, domne, nu vorbe… :-\”

    Raspunde
  8. criserb 13 Jul 2009 @ 19:15

    Blondo, nu pot sa platesc inainte, nu e genul meu :)

    Raspunde
  9. nina 13 Jul 2009 @ 19:55

    Cred am lucruri normale. Normale pentru mine, evident. Ia sa vedem ca m-ai facut curioasa:
    – chei, telefon, portofel, ochelari de soare, ochelari de vedere (stiu ca astia ar trebui sa fie la ochi insa macar tocul si tot ramane ceva in geanta), guma de mestecat, bani (altii decat cei din portofel), carti de vizita, pixuri, cercei (astia sunt noi, uitasem ca i-am cumparat acu’ o saptamana) :o , pixuri, o carte, o agenda, un portfard cu rujuri (nu prea ma rujez din caua asta il port, poate, poate)servetele demachiante, un set de manichiura frantuzeasca (asta nu mai stiu de cand e aici)si niste antinevralgic.
    Hai ca n-a fost greu….

    Raspunde
  10. andreea 13 Jul 2009 @ 20:27

    Paaaaaai:D
    servetele uscate, servetele umede,servetele pentru ochelari, servetele demachiante, ochelari de soare, ochelari de vedere,portmoneu, chei de la casa, guma de mestecat, bomboane, cateodata vreun baton de cereale, o sticla cu apa,rujul,2 telefoane,suportul de carti de vizita, agenda, pixuri, o clama de prins parul, cercei….si cam atata:D

    Raspunde
  11. naty 13 Jul 2009 @ 21:23

    Am deschis cutia Pandorei ca sa mi fie muuult mai usor sa le insir, asadar: trusa de farduri, chei masina, chei casa, portmoneu, servetele umede, servetele uscate, ochelari de soare, 2 tocuri de ochelari (goale), crema de maini, bani, carti de vizita, pixuri, guma de mestecat, periuta de dinti, o bratara, 4 brichete, 1 pachet de tigari, tot felu de chitante si tichete de parcare, evantai ( l am primit la un restaurant chinezesc, din partea casei), parfum, memory-stick, niste OB-uri si o folie de ibalgin. That s all!

    Raspunde
  12. Cami 13 Jul 2009 @ 21:41

    Serb, da te crezi pe postul cu anticonceptionalele de vrei atatea comentarii? :)) :)) :))

    Raspunde
  13. criserb 13 Jul 2009 @ 21:43

    @Cami – am cerut 100, nu 1000 :P si pana la urma eu dau banii eu pun conditiile, nu? :)

    Raspunde
  14. ania 13 Jul 2009 @ 22:23

    pai… am portofel, toc de ochelari + ochelari, ir, un al doilea ir, rezerve pentru periuta de dinti pentru aparatul dentar, pix, deodorant, cutter, tocul de la bisturiu – fara bisturiu, flacon de visine, doua bonuri fiscale, tigari, plic de calciu, un blister cu 4 tablete, cheile de la bicicleta, o moneda, inca una, al treilea ir, paharul in care am primit paste inscriptionat cu Hristos a inviat! si o scena biblica – folosit azi pentru a transporta zmeura, un servetel cam mototolit, inca o moneda, inhalatorul de ventolin, 10 lei, handsfree, eticheta de la geanta (intr-un buzunar lateral fiind a treia oara cand o port, cea preferata fiind la spalat), un pliculet cu ceara pentru momentele in care ma jeneaza aparatul dentar, rimel uscat, banda izolatoare rosie, jumatate de pix, un biletel de la finante, o agrafa de par, doua elastice de par, un stick de 4gb, stampila mica, un tampon, un marker basic gray #5, trei inele, un nasture rupt de la o pereche de pantaloni, o bila de rulment, o mostra de crema, home bank ing, un creion 3B. sper ca nu mi-a scapat nimic. acum ca-s toate pe afara… mai arunc din ele si le mut inapoi in geanta preferata care… BTW… un baiat a botezat-o GOOGLE pentru ca are in ea de toate, dar e mai greu sa le gasesti.
    p.s.: ai prins geanta aproape goala :)

    Raspunde
  15. Alter Ego Blog 14 Jul 2009 @ 06:15

    Dezastru… si totusi in aceasta dezordine pe care o vedem noi ele gasesc tot ce cauta aproape imediat :((

    Raspunde
  16. Cameleon 14 Jul 2009 @ 09:28

    @Alter Ego Blog – da… acel “aproape” poate dura chiar şi zile… ;))

    Raspunde
  17. Denisa 14 Jul 2009 @ 13:13

    Pentru că o fotografie poate spune cât 1.000 de cuvinte, o să revin cu una. :D

    Raspunde
  18. honeybunny 14 Jul 2009 @ 13:21

    Mda, mereu ma gandesc cate lucruri car inutil de ma doare umarul de la geanta. Iata lista: penseta, algocalmin, vreo 3 pixuri, gel de maini, umbrela, vreo 4 brichete, un stick de 2GB si unul de 1 GB, casti de la telefon, telefon, o mingiuca de cauciuc cu un iepure si sclipici inauntru, servetele, chei de la casa, chei de la birou, aparat foto, portofel, bomboane mentolate… Asta e tot timpul. Acum mai am o mapa cu niste harti si niste bilete de vacanta.
    La ce as putea renunta? 8-|

    Raspunde
  19. Leluc 14 Jul 2009 @ 13:50

    Ok, ia sa vedem..
    – chei masina si casa, brichete, briceag(don’t ask), parfum, tigari, portofel, 3 perechi de cercei, nurofen, pila de unghii, gel pentru maini, crema de maini, aparat foto, crema de galbenele, servetele, 2 pixuri, balsam de buze(3 la numar), o invitatie la o nunta, un contract de la BT, OCB-uri, breloc unicef, husa si telefon, margele, firmituri, gunoaie mici, un buzunar interior plin cu sclipici dintr-o cutiuta sparta(nu, n-am de gand sa-l curat), usb stick de 1GB, esarfa neagra, brosa cu pisica, carti de vizita, carcasa CD Michael Jackson – Thriller.

    Si tin sa spun – acum ca am scotocit prin ea – geanta mea miroase fenomenal de bine :D

    PS. am gasit si post-its mototolite, cu ganduri scrise in masina :)

    Raspunde
  20. Andra 14 Jul 2009 @ 14:01

    This îs gonna be fun!

    Aşadar: 2 telefoane, chei, portofel, un CD (de la un prieten, cd pe care îl port de vreo 3 săptămâni. cu ocazia asta o să văd şi ce conţine), ochelari de soare, o carte, cutia cu Septilin (medicamente homeopate pentru întărirea… sistemului imunitar!), şerveţele umede, şerveţele uscate, două brichete, prospectul de la Antinevralgic (wtf?), o agendă plină cu desene şi scrieri de-ale mele, PEZ dispenser cu Hello Kitty, un pacheţel de PEZ de căpşuni, un tub mic de cremă de soare pt faţă, parfum, cutiuţă cu tampoane, 2 pixuri, bărcuţă unui fermoar rupt, un balsam de buze, ambalajul de la un Maoam, un creion grafit, o brăţară de lemn, cercei, un elastic şi o clamă de păr, căştile de la telefon, stick de 4Gb, folie de Ibuprofen, mp3 player + căşti, un cercel (altul), un bilet de autobuz şi… cam atât.
    Se întâmplă să mai găseşti la mine în geantă şi maşinuţe de jucărie, sticle de suc gen Tedi/Figo/etc, ochelari de soare, hanorac, şapcă, toate în miniatură. Aşa e când mai ai şi grijă de un copil de 4 ani. :)

    Raspunde
  21. criserb 14 Jul 2009 @ 14:07

    @ania – Bila de la rulment, paharul cu care ai luat paste si banda izoloatoare rosie sunt de neinlocuit :P dar ce-i ala “ir” ca ma depaseste :-?

    @denisa – Astept cu mare interes ;)

    @honeybunny – Poti sa renunti la 3 brichete, una iti ajunge (dar eu vorbesc care am 4 in buzunar :-\” ) si de ce ai renunta, nu ai asa de multe :P

    @Leluc – Nu te intreb ce faci cu briceagul dar poti sa descrii “gunoaiele mici” :P si sa-mi zici ce-s alea OCB-uri…

    Raspunde
  22. ania 14 Jul 2009 @ 14:19

    ir-ul este strugurel-ul. si cred ca e regionalism :d

    Raspunde
  23. criserb 14 Jul 2009 @ 14:26

    Pai ma gandeam ca e regionalism dar na… si eu sunt tot din zona si nu-l stiam :P

    Raspunde
  24. Denisa 14 Jul 2009 @ 14:26

    Aşa cum am promis: iată! Acum fie ca aceea dintre noi care are cele mai multe ciudăţenii în geantă să câştig! :D

    Raspunde
  25. silvia 14 Jul 2009 @ 14:48

    Am avut in geanta, la un moment dat, 60 de cutii de prezervative, castigate la un concurs. In acelasi timp, mai aveam in geanta doua cutii de anticonceptionale, pentru ca imi facusem stocul. Eram mama protectiei!

    Am mai avut in geanta oua (de tara), ca n-aveam unde sa le transport.

    Acum mi-a venit mintea la cap. Am asa: carte, pix, agenda, chei cu breloc stufos, diverse chitante si bonuri, mp3player, toc de la ochelari, chestie de sters ochelarii, un balsam de buze si un ruj, stampila de la PFA, un corector, parfum, o agrafa si un elastic de par, un martisor si un pliant de pizza primit de pe strada

    Raspunde
  26. TVdece 14 Jul 2009 @ 15:16

    2 sandwishuri, un plic de supa, un balsam de buze de la Sephora, un spray de fata ” I will survive!” tot de la Sephora, costumul de baie, casca de innot, 1 OB de rezerva, un prospop, slapi, tigari, chei, portcard, o agenda, un magnet cu Pantenonul din Grecia, piaptan, 2 telefoane, un pix si niste nisipi ramas de duminica, cand ne-am intors din Grecia:d

    Raspunde
  27. Vali 14 Jul 2009 @ 15:43

    momentan am asa… servetele, portofel, ceile de la casa + cheile de la bicicleta, grisine + snickers (biscuitii i-am mancat), pix, o foita pe care scrie ce cumparaturi tre sa fac pt mama, stick (nu conteaza marimea ci istetimea ;)) ), 3 telefoane, tigarile + bicheta, legitimatia de servici si cam atat

    daca as fi avut rucsacul la mine s-ar fi adaugat aparatul foto, agenda, multe pixuri, servetele umede (nu inteleg de ce le-am uitat in rucsac), apa/suc, oglinda, diverse hartii inutile care mi-e sila sa le arunc.

    dar spune-ne si ce porti tu gentuta/buzunare cand pleci d`acasa..
    spor!

    Raspunde
  28. Leluc 14 Jul 2009 @ 16:12

    @criserb – gunoaiele mici sunt colturi de hartii, ramasite de pixuri (capace, arcuri, bucati de plastic) care si-au gasit sfarsitul in geanta mea, ambalaje de ciocolata, tigari si acadele, bilute de la diferite margele decedate. OCB-urile sunt foi pt tigari http://www.etabak.com/images/prods/OCB_PremiumSlim_02_medium.jpg

    – si de cateva minute, am inca un set de chei, de la o alta masina, un ulei de plaja, clips pt par si elastice de bani (3 rosii, 3 galbene si 2 verzi) :))

    Raspunde
  29. dana 14 Jul 2009 @ 18:26

    doamne, disperate mai sunt femeile intr-adevar :)))) suntem un mister pentru toti babratii cred :))

    Raspunde
  30. Pyuric 14 Jul 2009 @ 23:59

    4 telefoane, hdd-ul extern de 500 gb (mor fara asta!), incarcatorul de la Nokia (si fara asta mor), cheile de la masina si de la casa, actele de la masina, permisul, buletinul, bani… si cam atata tot. Intr-o geanta minuscula :)) Pretty boring geantuta mea!

    Raspunde
  31. alexandra 15 Jul 2009 @ 10:54

    ok,iti citesc blogul de ceva timp,dar chestia asta cu geanta e chiar o provocare.chiar si pentru mine….cu ocazia asta pot sa fac un inventar
    Deci:
    -chestii legate de confortul personal
    ochelari de vedere,clame de par,elastic de par,ochelari de soare,servetele normale,servetele umede,gloss,bricheta,tigari,pansamente pentu bataturi,pila,booklet cu reduceri pentru frankfurt,dictionar roman/german,dictionar german/englez,ipod,memory stick,esarfa, hanorac subtire si umbrela(ca de,in germania asta ploua tot timpul,dar nu stii niciodata cand incepe)
    -chestii legate de casa si finante
    3 legaturi de chei-pt romania,pentu scola si germania,nu intreba de ce le tin pe toate,potofel cu buletin,carduri,carnet de conducere,de student,de rezidenta,
    -chestii legate de scoala/lucru
    schotch,cuter,surubelnita,patent mic si foarfeca pentru taiat sarma,carnetel pentru notite,vreo 3 pixuri,un creion,ascutitoare,aparat foto-cel mic,pentru cel mare exista o geanta separata
    -diverse
    un plant de la pizza paradis,ac si ata?(am 14 colegi barbati care au mereu urgente de reparat si habar nu au sa coasa) gazduite de portofelul 2-cadou de la un coleg,pastile pentru sinuzita,pastile penntru dureri de cap,pastile pentru dureri de stomac si un numar imposibil de evaluat de bonuri si chitante.

    ok,asta se gaseste acum,dar ,dupa caz, mai apare si mancare-in cazul in care plasa nu e suficient de mare,geanta e rezerva,apa-in sticla bineinteles,cafea,la fel

    Raspunde
  32. pantera mov 15 Jul 2009 @ 11:51

    Deci copy-paste din postul meu, pozele doveditoare sunt aici: . io nush sa adaug url-u altfel, la comentarii;;) here goes:

    Ieri, venind de la Petrosani s-a intamplat sa am chestii mai diverse decat de obicei, desi nu neaparat mai putine ;;) Daca incape in geanta, why not take it? De asta prefer sa port genti mici.:P

    Pe langa chestiile mai uzuale si anume: telefoane, portofel, chei (cu mai multe brelocuri decat chei), servetele, servetele umede, gel antibacterian, player, ochelari (rupti), carte, ziar, pasaport, parfum, elastice de par, guma de mestecat, bilete de tren (colectate-n timp), pastile, 2 brichete, bilete de autobuz, pix, creion ikea, ruj, 3 pliculete de zahar de cand lumea, ieri au mai convietuit in geanta (aia mare si colorata din spate) si urmatoarele:

    – o alta geanta, mai mica ;;)
    – o acadea pe care o port de 2 luni si inca niste bomboane imprastiate. Granini. They’re the best
    – o caserola cu prajitura. Cu nuca prajita, caramel, si cioco alba mmm..
    – doi magari de lemn, de facut cadou. In poza e doar unul, celalalt ajunsese deja la destinatie.
    – un soarec de plus. Al meu. De-o vreme ma insoteste in calatorii.
    – un NeoCube “mototolit”. Deocamdata nu stiu decat sa-l mototolesc si sa-l descurc ;;) Detalii aci:
    – o pietricica-inima de la mare
    – o punguta de nasturi vechi si misto, gasiti prin sertar pe-acasa, ce urmeaza sa decoreze un tricou.
    – un centimetru de croitorie. Na, uneori nu am unde sau nu am chef/timp sa probez hainele in magazine
    – un cercel Cercel…rupt, snif..
    – si o punga de mancare cu un sandvis, 2 mere si o sticla de apa, care din pacate nu se mai afla printre noi.
    In timp, alte chestii mai ciudate ce mi-au trecut prin geanta sunt un ciocan si-un patent, frunze de plantat in ghiveci, si o pisica :D

    Raspunde
  33. Cami 17 Jul 2009 @ 10:51

    :( mie mi-ar fii groaza sa stau sa scriu atat de mult despre ce am in geanta.

    Raspunde
  34. Alina 17 Jul 2009 @ 12:36

    Chiar mi-am facut ordine in geanta, era cam grea de dimineata in drum spre birou :d si am cam asa: una bucata chei de la casa, ochelari de soare, 20 pixuri in caz ca raman fARA :d, creion pt prins parul, nu pentru altceva, 6 gloss-uri si un ruj, fard de obraz cu puff, servetele umede, servetele umede pentru bebelusi(eu adica :”> ) 5-6 plicuri 3in1 in cazul in care nu si face efectul cafeaua plus pepsicul baut la birou, 2 telefoane(mi-e greu cu 3), servetele umede furate de la movieplex, dar nu stiu cand :”> , o lista cu subiecte de examen, un ceas de mana care trebuie dus la reparat de muulta vreme, agrafe, elastice de par, un baton corector, un cd, pachet de tigari + brichete, 1 bucata stick, pastile pentru dureri de cap( care se m gasesc si prin prtofel, dar e alta poveste), aaaa, un ruj rosu, balsam de buze, niste abtibilduri, portofel in care sunt inghesuite muulte facturi, bonuri, bonulete, bani, carti de vizite etc., o cana de 400 ml ( :d mi-a spart ieri un coleg cana veche), 2 nectarine, o banana, o eugenie, niste hartii de la birou, guma de mestecat, vreo 3 parfumuri si cama tat pe ziua de azi. De obicei sunt mai multe, oricum continutul difera in fiecare zi si mai ales difera in functie de marimea gentii.:”> :-\”

    Raspunde
  35. mimi 18 Jul 2009 @ 01:56

    Dupa ce am citit comentariile am vazut ca in geanta mea sunt chiar putine chestii si cam tot ce am se gaseste in general si in celelate posete. Deci am o geanta cam plictisitoare.
    Dar reusesc sa ma disting de restul comentariilor cu o singura chestie, care din pacate nu e nici socanta nici interesanta: Pasaportul :)

    Raspunde
  36. pantera mov 29 Jul 2009 @ 16:21

    :-< de unde 100 de comentarii

    Raspunde
  37. Everywhere 15 Sep 2009 @ 01:53

    Ce pot sa zic si baieti mai poarta geanta :)) nu e genul meu dar ce am putut gasi odata intr-o geanta ? :)) ink 2 gentzi :))

    Raspunde
  38. Madi 21 Oct 2009 @ 17:18

    3 telefoane, minim 5 pixuri (eventual culori diferite), chei de acasa, chei de la bunici (desi nu le folosesc niciodata), bonuri de la toate prostiile, 2-3 pachete de servetele…si cate si mai cate :)

    Raspunde
  39. Liana Mitroi 12 Nov 2009 @ 16:44

    :) hai sa va povestesc si eu ce zace in geanta mea :)Mini notebook Lenovo + incarcator, stick usb 8GB, stick usb 1GB, cablu USB, mp3 player, casti, un card SD de 4 GB pentru aparat foto, o baterie rezerva Nikon, aparatul foto Nikon, integrame, un pix cu pasta neagra si un pix cu pasta roz, o carte, 2 plicuri ciocolata calda, miere, zahar, portofel, oglinda, ruj, strugutel, servetele, pila, o surubelnita, obiectiv de la aparat, baton cereale, tigari, 2 brichete, legitimatie job, o agenda, o pisica de plus cu magnet, un inel, 2 mobile, 18 lei, cheile de la casa, un rooter (WTF?! de ce mai e in geanta), o sticla de Pepsi, o cutie suruburi de carcasa, un incarcator de Nokia :) Si cam atat

    Raspunde
  40. Denisa 25 Nov 2009 @ 17:59

    Deci no soup for us. :))

    Data viitoare poate-i cu noroc.

    Raspunde
  41. julietta 12 Dec 2009 @ 20:46

    presupun ca toate femeile au cam aceleasi lucruri prin geanta din cate vad eu aici :P la mine in imensa mea geanta rosie gasesti : rimel 2 la numar, luciu buze, ruj, ir, servetele uscate, umede si demacheanta, tampoane, medicamente, chei, carnetel, pix 2 la numar, bricheta, guma,portmoneu, farduri, chitante … esarfa, crema de fata, crema de maini …. agrafe, cleme de par, pitigume, agrafe de birou, o pereche de cercei … hm … mai multe …insa oricate ar fi sa stiti ca este loc si de mai mult :))

    Raspunde
  42. bia 15 May 2010 @ 22:56

    făcusem şi eu o postare mai demult cu ce am în geantă. :)) păi să-ţi spun ce am acum în geantă (cu liniuţă de la capăt):
    – spray de corp … aromă de căpşune.
    – batistuţe nazale.
    – chei.
    – şerveţele umede.
    – portfardu’ imens care ocupă juma’ de geantă.
    – un cleşte de păr.
    – bomboane mentolate winterfresh.
    – portofelu’.
    – ochelari de soare.
    – agendă + pix.
    – album cu poze … ăsta nu ştiu de ce îl ţin :|.
    – un cleştişor mai mic.
    – vreo 2 bonuri de cumpărături … de fapt sunt 3.
    – cercei.
    – brichetă + ţigări.
    – mp3.
    – telefon.
    … :D.

    Raspunde
  43. kty 21 Jan 2011 @ 16:25

    sa vedem!!!- o agenda,un miniportfard,o pungulita,aparatul foto,o caciulita,3tampoane,o cordeluta,tocu cu ochelarii de soare,un elastic de par,cheile de la masina,cheile de la casa, portofel,o folie de marcofen,pila de unghii,oglinda,un piaptan,creama de maini,un pix,un ruj,un stick,2agrafe. sa vedem si in buzunarul din interior: un brelog rupt,un pix,castile de la telefon,=)))o folie de Calmogen,2absorbante zilnice,2OB-uri,inca 2pixuri, 2rujuri si 2gloss-uri(habar nu aveam de ele)doua inele,crema pentru cuticule,tichet de parcare Gold Plazza,3 plicuri de ceai=)),un capac de pix, un cub de zahar,un plasture,o cartela de vodafone, un pliant Leonardo,o lista cu ce urmeaza sa ii gatesc iubitului meu,un pliant vodafone, cam atat..ar mai fi telefonul.

    Raspunde
  44. Lavinia 29 Jan 2011 @ 01:31

    Pai sa vedem……deodorant, 5pixuri, servetele nazale, servetele umede, un lac de unghii, o pila de unghii, creion de ochi,fond de ten, rujuri(3),parfum,rimel, o agenda, un dosar (in dosar se afla foi printate cu cursurile de la facultate), balsam de buze, oja rosie, bon Mc, bon KFC, anticonceptionale,2 elastice de par, portofel(in care se afla bani carti de vizita poza cu prietenul,inca un bon de la kfc,o inchizatoare pt cercei), chei casa de care sunt atasate 5 zorzonele:X , telefon, 2 huse, casti, bluetooth, un ambalaj de la kinder pingui si o punguta de covrigei stransa la capat cu un elastic de par…aaa..plus un sfert dintr-un covrig faramitat:))) ( shit) ….cam atat….:D

    Raspunde
  45. Andreea 5 Mar 2011 @ 12:39

    sa vedem ce am astazi in geanta..telefonul,castile de la telefon.incarcatorul si cablul de date,portofelul,servetele uscate si umede,fond de ten(2).balsam de buze(2),rimel,2 pile de unghii,oja rosie,dispozitiv de intors genele,cheile de la casa,gel antibacterian,husa pt telefon,o agenda,un caiet cu mazgalituri si ganduri incurcate;)),2 pixuri,guma de mestecat,plasturi,cercei vreo 3 perechi,2 inele,parfum,martisoare,o brosa cu broasca,manusiniste foi cu oferte de la fm,bricheta,un pachet de tigari carnet de student,niste bonuri niste bilete de la maxi taxi monezi si vreo 12-13 lei.cam atat am gasit acum in geanta…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)