Sari la conținut

Am fost la BRD Nastase-Tiriac Trophy

DSC_0744

Sau mai bine zis am vrut sa merg :)

Stiam ca meciul demonstrativ dintre Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Horia Tecau si Iosif Rotariu incepe la ora 18 dar noi am ajuns cu putin inainte de 19, cand deja totul era terminat. Nu-mi dau seama cum au terminat asa repede dar na… nici noi n-am fost foarte punctuali.

Am apucat sa-l vad pe Hagi dand autografe copiilor si raspunzand intrebarilor zecilor de reporteri.

DSC_0737DSC_0739DSC_0770

Cam asta a fost tot.

La plecare am admirat frumusetea asta.

DSC_0772

E posibil sa mai ajung acolo pe 24 sa-l vad pe McEnroe. Sunt sigur ca o sa fie un super spectacol, chiar daca biletul e putin cam scump, 100 lei.

Oricum, mi-a placut ca am ajuns si asa la Arenele BNR, de mult timp imi doream sa vad unde sunt si pana acum n-am apucat. Mi-a placut, am sa mai merg si cu alte ocazii acolo.

P.S. Pentru cei care o sa intrebe, prima fotografie e o panorama, realizata din 20 de fotografii unite cu Photoshop CS6, realizate cu acest aparat. Mi-as dori eu un obiectiv mai wide, sa-mi iasa asta dintr-o singura poza (oare chiar iese din una singura?!?!) dar pentru moment nu sunt fonduri :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Bogdan 23 Apr 2012 @ 03:59

    :) si eu am vrut sa merg dar n-am avut cu cine. numa fotbalisti in gasca mea de prieteni :D

    Raspunde
  2. andreea 23 Apr 2012 @ 16:49

    20 de poze? pfoa, ce sinucidere e asta?
    wide angle-urile nu-s asa grozave pt panorame, ca iti strica unghiurile.
    eu folosesc hugin, cel mai tare program de facut panorame, fac 2-3-4-5 poze, le lipeste individul si gata. si mi-au iesit mereu panorame foarte bune.
    nu intotdeauna solutiile scumpe sunt si cele mai bune ;)

    Raspunde
  3. criserb 23 Apr 2012 @ 17:49

    @andreea – n-am zis ca solutiile scumpe sunt cele mai bune, doar ca mi-as dori sa am si un wide :) N-am folosit Hugin, am sa-l incerc, 10x. dar iti zic sincer, CS6-le e bestial, nu am pur si simplu ce sa-i reprosez.

    Ideea e ca fac pozele din mana, nu de pe trepied sau ceva. Cand le fac cu trepied atunci orice program le uneste mai usor…

    Raspunde
  4. andreea 23 Apr 2012 @ 18:06

    nici eu nu am trepied. poate am o mana stabila, desi nu cred :)
    iar hugin e gratis, suita cs6 e la peste 1000 de euro. iar daca are nevoie de 20 (!!) de poze ca sa faca o panorama buna, apoi no thanks!

    Raspunde
  5. criserb 23 Apr 2012 @ 23:19

    @andreea – pai nush cum faceai tu inaltimea aia a pozei din 5 poze. Acolo sunt cate 5 poze, 2 randuri, portrait toate. CS6 face panorame misto din cate poze vrei tu, eu i-am dat 20 pentru ca asa am vrut eu :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)