Sari la conținut

Am vazut un super meci demonstrativ

DSC_0979

Am vazut in seara asta un super meci demonstrativ. M-am dus in mod special sa-l vad pe John McEnroe dar nici ceilalti participanti nu s-au lasat mai prejos.

In prima faza am vazut un meci intre John McEnroe si Andrei Pavel, un meci care nu m-a dat chiar pe spate, un meci frumos dar parca i-a lipsit ceva.

Dupa primul meci a urmat meciul care m-a facut sa rad si sa ma simt asa de bine cum nu m-am mai simtit demult. Pur si simplu ma durea gatul de la atata ras, nu ma mai puteam opri. Chiar nu mi-am imaginat ca un meci de tenis ma poate binedispune asa de mult.

Au jucat la dublu John McEnroe cu Mansour Bahrami si Ilie Nastase cu  Andrei Pavel. Ne-au aratat ce inseamna tenisul adevarat si fiecare din ei a vrut sa arate tot felul de figuri speciale.

Le-a reusit maxim.

Cei care au fost acolo sunt convins ca s-au simtit bine, a fost una din cele mai placute atmosfere de care am avut parte la un eveniment la care am participat.

Multe, multe poze am pus pe pagina de facebook, am zis ca e mai bine sa fie acolo.

Cu siguranta am sa merg la mult mai multe meciuri demonstrative de acum inainte. Chiar daca cei participanti au o varsta, sunt mult mai sportivi decat multi dintre noi, iar de la ei nu putem avea decat de castigat :)

A mai fost cineva pe acolo?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. ente 25 Apr 2012 @ 12:19

    Ce spectacol face Bahrami

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)