Sari la conținut

Am fost pe Valea Prahovei

Am plecat ieri si ne-am intors azi. Drumul infernal, cu toate ca am plecat la 14 din Bucuresti. Am prins coloana de masini din Breaza pana in Sinaia (cca 15-20 km), s-a circulat bara la bara :(

DSC_1479

DSC_1466

DSC_1465

DSC_1480

Vedeti mai jos de ce.

DSC_1482

Nu-mi place pe Valea Prahovei, nu are nici cea mai mica legatura cu idea de munte, numai fite, masini smechere si paltonari. Munte inseamna Parang, Straja si altele mai putin cunoscute mie.

Am fost la o pensiune frumoasa, Vila Ianis din Sinaia, pe care o recomand. Am tras un chef cu ocazia zilei lui Catalin (cel mai mare pescar pe care il stiu :D ) am dansat (da, chiar eu) dar cand m-am trezit dimineata si m-am vazut inconjurat de betoane si cladiri, cand am vazut ca iarba, pasunile intinse, muntii, padurea, murmurul apei au fost inlocuite cu asfalt, bolovani, gipane, claxoane, puzderie de oameni… am realizat de ce nu imi place Valea Prahovei. Vedeti linkurile de mai sus cu “Parang” si “Straja” si poate o sa intelegeti toti cei care mergeti pe VP ca nu stiti ce inseamna muntele cu adevarat. Muntele inseamna liniste si tot ceea ce iti ofera natura… atat.

Valea Prahovei este doar Valea Prahovei… si nimic mai mult!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. elaul 30 Nov 2009 @ 09:56

    si noi am fost pe Valea Prahovei, si tot azi ne-am intors..dar spre marea noastra surpriza,n-am mers in coloana!parol:)

    Raspunde
  2. Ghiocel07 30 Nov 2009 @ 17:13

    La vremea asta si in Straja si Parang situatia este la fel. Asteptam zapada sa mai acopere din moloz, praf si betoane. :(

    Raspunde
  3. cristi 1 Dec 2009 @ 15:07

    In conditiile astea de trafic, incepi sa ai dorinte! Ce ar fi mers o hidramata? doar apasam frana :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)