Sari la conținut

Am inceput sa vad filme legal

Chiar daca n-am fost niciodata un fan al filmelor piratate nu pot sa zic ca n-am vazut cateva. In ultima vreme nu mai luam filmele de pe net, ci le vedeam online pe siteuri care de care mai dubioase.

In cele din urma, noroc cu bannerul de mai sus, m-am "dat" pe HBOGO.ro. Am cont acolo si acum pot sa vad cate filme vreau eu. Legal. Nu mai trebuie sa imi pierd timpul cautand alte chestii.

Cu HBOGO.ro am rezolvat-o si pe Dana. Se uita mai nou la seriale d’ale ei de nu o mai pot opri.

Cum se vede? Super misto. Eu vad filmele direct pe TV pentru ca mi-am conectat televizorul direct la laptop. Mult mai comod, mult mai usor si am gasit o multime de seriale si filme noi si bune.

hbo

E foarte misto structurat siteul. Pana acum intrebam pe net "recomandati-mi un serial" sau "recomandati-mi o comedie buna". Ei, de acum nu mai am nevoie, le vad acolo grupate in categorii, sortate dupa tot felul de criterii. Vreau sa vad o comedie buna ma duc la comedii si imi aleg una. Pot sa citesc review-uri despre ele, pot sa vad trailere si e exclus sa nu imi gasesc ceva pe gustul meu.

Cel mai bun lucru e ca pot sa vad filmul pe orice device. Pe telefon, pe tableta, pe laptop si, cum am zis deja, chiar si pe televizor. Cand sunt plecat practic am o baza de filme impresionanta cu mine.

In plus, serviciul costa numai 1 euro pe luna la, operatorul meu. Adica 4.4 lei. Nu cred ca e mult si pentru o asa baza de date cu filme chiar merita.

Prin bannerul de sus va puteti face cont cu totii, pana pe 9 aprilie, pentru a viziona gratuit primul episod al sezonul doi din Urzeala Tronurilor. In felul asta vedeti si cum functioneaza site-ul.

P.S. Cei interesati de mai multe detalii pot citi aici comunicatul de presa.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Cosmin 5 Apr 2012 @ 11:19

    Ce bine ca prin IPTV e disponibil doar in Bucuresti si in Ilfov! :( Bine… nici nu sunt sigur ca ar fi asa ceva in Timisoara, indiferent de provider.
    E accesibil prin Smart TV sau prin WebTV-ul Sony?
    Ca eu si la Voyo mi-am facut abonament si acum astept sa fie disponibil pe TV :)

    Raspunde
  2. Alina 5 Apr 2012 @ 11:35

    Serviciul HBO GO nu este disponibil în ţara ta, te rugăm să contactezi operatorul pentru mai multe detalii.
    :((

    Raspunde
  3. criserb 5 Apr 2012 @ 11:53

    @Cosmin – sincer sa fiu nush ca n-am Sony. Eu am legat laptopul la TV prin HDMI… Televizorul meu nu e asa smart :(

    @Alina – vezi, sunt si avantaje sa stai in .ro :)

    Raspunde
  4. V9 - Timelapse 5 Apr 2012 @ 13:01

    Aceeasi situatie si la mine ca si la @Alina oricum nu as putea vedea filme pe internet datorita vitezei groaznice ce este aici. Platesti 40€ pentru 20mb si primesti vreo 10mb depinde de zi. Oricum 1€ pe luna nu e mult si eu as plati pentru a avea acces total la filme si seriale. Acuma sa speram ca au sa bage si filme noi iar nu numai vechituri ce oricum au fost descarcate de pe torrente.

    Raspunde
  5. ente 5 Apr 2012 @ 19:24

    Daca am net de la upc si nu apare in lista ma pot abona ?

    Raspunde
  6. Adriana 5 Apr 2012 @ 20:13

    Sau mai este si vplay…

    Raspunde
  7. criserb 5 Apr 2012 @ 22:23

    @ente – o sa poti, dar pentru moment nu. In curand o sa fie si la UPC.

    @Adriana – vplay este ilegal ;)

    Raspunde
  8. skrintitu 10 Apr 2012 @ 13:09

    Eu nu am inteles un lucru, trebuie sa fie obligatori abonat tv, la unul din operatorii agreati, si sa ai maxpack-ul vietii pt a putea fi membru pe hbo go si a il utiliza?!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)