Sari la conținut

Am parcat :)

parcare

In seara asta cand ne-am intors de la dentist n-am mai gasit nici un loc de parcare si am parcat asa cum se vede…

Nu e tocmai frumos ceea ce am facut dar… nu am blocat pe nimeni, nu am incurcat pe nimeni, pietonii au loc in continuare pe acolo.

Cand parchez ma gandesc intotdeauna sa nu-i incurc pe altii si in special pietonii.

Repet, nu sunt mandru de ceea ce am facut dar, daca tot am facut-o, de ce sa nu va las sa ma certati? Merit, nu?

Update:

Pentru ca tot m-ati intrebat cum mi-am gasit masina dimineata, am mai facut niste poze inainte de a pleca la birou.

parcare2

parcare3

parcare4

Masina era bine multumesc :) Nu vad de ce mi-as fi gasit-o altfel, nu incurca pe nimeni, plus ca stau intr-o zona civilizata :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
37 comentarii
  1. Marius Moga 6 May 2010 @ 01:43

    Ai gasit cea mai buna metoda de a parca in conditiile descrise :))

    Raspunde
  2. amzis 6 May 2010 @ 02:28

    tare :)) la asta nu m-am gandit pana acuma :)))

    Raspunde
  3. A.Dragos 6 May 2010 @ 07:14

    Nu ai atins cu bara din spate la urcat ?:)) Probabil a fost cea mai buna varianta de a parca pe moment. :))

    Raspunde
  4. R I O-1976-82 6 May 2010 @ 08:13

    AI FACUT O ALEGERE INTELIGENTA,FELICITARI,DAR SE POATE CA MASINA SA-TI FIE SALTATA PT,PARCARE INTERZISA,CA POLITIA VEGHEAZA LA LINISTA CETATEANULUI,PARCARI SUNT SUFICIENTE,DACA MASINILE VOR FI PARCATE SUPRA ETAJAT,CAM 1O – 20 UNA PESTE ALTA,SINPLU,DECI DACA VREI,SE POATE
    >:)

    Raspunde
  5. Ghiocel07 6 May 2010 @ 08:17

    Problema este sa nu te trezesti cu ea “pupata” cand pleci la munca.;)

    Raspunde
  6. sip 6 May 2010 @ 08:23

    Sau poate ti-o “tatueaza” vreunul cu un cuiut …
    Am si o intrebare : ai mai gasit-o dimineata ?

    Raspunde
  7. Andrea S. 6 May 2010 @ 09:02

    asta se cheama la mine “solutia Smart” …m-am uitat de doua ori sa vad daca e fortosul sau nu ;))

    Raspunde
  8. octavian 6 May 2010 @ 09:34

    offff offff offff

    Poate trece vreun pieton nervos și îți trage o cheie… sau poate trece o mamică cu căruțul cu bebe și nu poate să coboare.

    Să numai parchezi așa pentru că nu e frumos!

    Raspunde
  9. criserb 6 May 2010 @ 09:53

    Vecinii s-au bucurat ca am parcat-o asa, mai aveau si ei loc sa coboare pe scari. In general locul ala e blocat 100%, oamenii parchand pe trotuar perpendicular pe scari ;) In plus exista locuri special amenajate pentru carucioare, cine s-ar chinui sa coboare cu caruciorul pe scari?

    Raspunde
  10. sby 6 May 2010 @ 09:57

    Iti trebuie neaparat un Smart ForTwo :p

    Raspunde
  11. raiosu 6 May 2010 @ 10:01

    Asta se numeste sfidare la adresa omului de rand,s-au bataie de joc,daca pretinzi ca esti o persoana serioasa,ar fi trebuit sa cauti o parcare undeva mai departe,dar,lenea este cucoana mare,Bravo dai inainte ca dai bine,felicitari.:-t

    Raspunde
  12. MooNy 6 May 2010 @ 10:22

    raiosu: daca gasesti dupa ora 19-20 parcare buna in Bucuresti iti dau un premiu

    Raspunde
  13. ipo 6 May 2010 @ 11:18

    @MooNy: sigur ca gasesti, dar mai greu daca vrei sa cobori din masina direct in scara blocului…

    Raspunde
  14. criserb 6 May 2010 @ 11:24

    Nu am gasit pe raza de 200m… sigur gaseam daca incercam si mai departe dar am zis ca e prea mult de mers pe jos :) In plus cand parchezi mai departe nu ai de unde sa stii al cui e locul pe care parchezi :)

    Raspunde
  15. Valy & Deima COFARU 6 May 2010 @ 12:42

    Tare , dar si tare riscant ! Tu stii mai bine cum e cu autoritatiile .

    Raspunde
  16. Ellutza 6 May 2010 @ 13:08

    Foarte urat din partea ta. Sa stii ca puteai sa cauti loc de parcare si pe o raza de 250m. Eu in locul tau nu as fi pus asta pe blog ptr ca nu vad scopul

    Raspunde
  17. K O L O M N 6 May 2010 @ 13:36

    NASULIA MARE ESTE CA SUNT PREA MULTI CA TINE SI SE INMULTESC PE ZI CE TRECE,MARE INTELIGENTA,SA-TI FIE DE CAP.

    Raspunde
  18. maddy 6 May 2010 @ 15:06

    buna idee ai avut =d>

    Raspunde
  19. Marius 6 May 2010 @ 16:27

    Cris, indferent cate explicatii gasesti, ba ca aveau loc, ba ca exista loc pentru carucioare etc, cert este ca ai parcat masina pe SCARI. Te-ai alaturat si tu celor pe care ii blamezi in posturile tale. Pana la urma, toti fac ce fac pentru ca pot face nu? Nu conteaza corectitudinea sau bunul simt. E ca si cum ai scuipa pe strada si ai spune “n-am atins pe nimeni, in concluzie e ok”…

    Raspunde
  20. criserb 6 May 2010 @ 16:29

    Marius tu ai dreptate, sunt un nesimtit!

    Raspunde
  21. cristina 6 May 2010 @ 16:54

    chiar zilele trecute am dat pe twitter o poza cu o masina parcata de o gagica in spatiul scarii blocului. m-am intalnit cu ea si i-am zis ca mi se pare o tzaranie ce a facut. felul in care ai parcat tu mi se pare chiar mai nasol. coincidenta din nou, amandoi ati avut aceeasi scuza: “nu am gasit loc de parcare”. nicaieri in lume nu am vazut asa ceva si iti garantez ca nici nu voi vedea vreodata. io mi-as ridica niste probleme daca as fi in locul tau. :) prieteneste iti zic…

    Raspunde
  22. sip 6 May 2010 @ 17:21

    Baiatu, eu am descoperit azi intr-un chestionar, ca daca mai ai un metru pe langa masina poti parca pe trotuar. E drept nu spune pe scari dar prin analogie …
    Dar iti sugerez sa nu mai parchezi asa, lumea nu intelege ca nu sunt locuri de parcare si poti sa ai surprize neplacute.
    Ca fapt divers, la Valcea vopsesc relativ ieftin !:d

    Raspunde
  23. SuZy 6 May 2010 @ 17:26

    Daca zic ca “nu a fost frumos ce ai facut”, probabil stii asta deja. Asa ca ma abtin din a te trage de urechi din 2 motive.
    1. Ce-i drept, parcarea in Bucuresti dupa ora 19 e o adevarata vanatoare. Parcam si noi la vreo 2 strazi distanta de unde locuiam, pana in momentul cand ni s-au furat oglinzile [vis-a-vis de o sectie de politie] :) Asa ca preferam sa ne invartim jumate de ora, o ora prin zona “safe” si sa ne chinuim cu parcari ciudate decat sa o mai lasam la cucuietii din deal.
    2. Ai noroc ca ai o masina micuta si reusesti sa o strecori prin locuri ciudate. Daca aveai Smart o puteai parca si intre 2 pomi pe trotuar si tot nu deranjai pe nimeni :D
    Se construiesc mall-uri, cladiri de birouri, dar nimeni nu se gandeste si la oamenii de rand si la nevoia lor de parcare. Nimeni nu se gandeste ca zilnic, Bucurestiul si orice oras mare devine din ce in ce mai aglomerat, unii oameni avand si cate 3 masini per familie [mama, tata, copilul, bunica, etc]. Mai avem putin si o sa incepem sa parcam prin aer..

    Raspunde
  24. Mescheru 6 May 2010 @ 20:44

    Bravo ! mai ai frati oe acasa ?cu parcarea facuta ai devenir vedeta,ai inpresia ca ai facut o treaba de mare inteligenta,asa ai demonstrat ca-ti patineaza musca pe creer,ma rog pe cat a mai ramas.

    Raspunde
  25. Pavel 6 May 2010 @ 21:53

    Haidi bre, da-o dracului…

    Raspunde
  26. B r A z I L i A n U 6 May 2010 @ 22:09

    CAT DE RIDICOL POTI FI,TE-AI FACUT DE UN MARE HANDEL,CE ITI ZICI IN BARBA ? DOAMNE IAM SPART,TE-AI FACUT DE RASUL PORCILOR,SI TOT CONTINUI SA-TI ETALEZI ISPRAVA,ASA AI DEVENIT ANTIPATIC LA MULTI,DAR NU LA CEI DE TEAPA TA,DAR DACA NU AI INVATAT PANA LA VARSTA ASTA,NICI CA VEI MAI INVATA IN CURSUL ACESTEI VIETI,PACAT,SOSOIU IN BAFTA TA.

    Raspunde
  27. Sorin 7 May 2010 @ 01:19

    Adineauri ziceam felicitari, acum zic nu faceti ca el.
    Spre norocul meu, traiesc intr-un loc unde nu se mai intampla asa(Canada). Si aici sunt multe masini, dar fiecare bloc are parcarea lui subterana (platita si inchisa, nu 100%sigura), in fatza blocului sunt cateva locuri de parcare cu limita de 2ore intre 9am-6pm(din cauza apropierii de o strada mai mare) iar in spate la fel cu limita 1ora.
    Nu se poate parca pe trotuar sau chiar pe strada daca cumva e zona interzisa (semnalizata cu o vopsea galbena pe bordura).
    Din pacate, solutia asta nu se poate aplica in Romania. Eram mirat acum vreo cativa ani in Pitesti intr-o vizita la un prieten, mi s-a spus sa nu las masina in viteza sa poata fi impinsa in parcarea blocului.
    Si ma intreb, ce va fi peste 10-20 ani. Unde se va mai parca? Pe unde se va mai circula ?

    Raspunde
  28. memepistu' 7 May 2010 @ 04:50

    nu te inteleg brazilianule si nici agresivitate nu o inteleg!Poate esti doar un pic frustrat

    Raspunde
  29. B r A z I L i A n U 7 May 2010 @ 05:49

    nu sunt agresiv,sunt extrem de suparat asa ca cetatean,ca un cetatean normal,sunt suparat ca unul ca tine,care te consideri un baiat destept(cat o fi de adevarat )faci atata caz de o mare prostie facuta,din asta denota cat de infantil esti,fapta ta (Parcarea )este o fapta atat de urata ca nu stiu cat tupeu s-au prostie ai avut cand ai publicat o asemenea fapta,dar nu am sa mai insist,te las sa domnesti in prostia care vad ca te caracterizeaza,in Brasil este o vorba populara (dexa eli de more bobu )explicatiea acestei fraze o poti gasi in dictionarul Portoghez,dar repet,ai facut o fapta demna de toata lauda,si felul in care imi raspunzi,deja este una infantila,pozezi in victima,nu iti poti primi critica,ce bine cand traesti intr-o tara democratica,poti face ori ce vrea muschiul tau,Felicitari !

    Raspunde
  30. memepistu' 7 May 2010 @ 13:58

    Brazilianule, deja ma faci sa cred ca ai uitat sa-ti iei pastilele.Cu cine te certi?Cred ca pot numara pe degetele de la maini, cativa bloggeri cu foarte mult bun simt, iar faptul ca Criserb a postat poza aia a facut-o sa arate ca nici el nu e perfect si nici nu ascunde treaba asta, dar are o doza destul de mare de bun simt, lucru care tie iti lipseste!Daca ai citii cu atentie ce a scris si te-ai uita la poze ai sa observi ca a parcat o masinuta destul de mica pe trotuar si totusi a avut grije sa faca loc tuturor.
    Faptul ca ti-a lasat comentariu pe blog a fost tot din bun simt desii tu il jignesti si ii atragi atentia intr-un mod extrem de agresiv!
    Stiu ca nu e cazul sa-l apar eu , e baiat mare si se descurca, dar acum cred ca sta si citeste comentariile si se amuza, pana la urma ce a facut?A ocupat vre-un loc de parcare platit, a blocat vre-o intrare de bloc?
    PUTEA FOARTE BINE SA NU POSTEZE POZELE SI ATUCI CE FACEAI?Te duceai pe libertatea.ro si te certai cu aia.
    Esti penibil.
    (Imi cer scuze Criserb ca am poluat zona de comentarii pentru un cretin)

    Raspunde
  31. criserb 7 May 2010 @ 13:59

    Nu-i nici o problema ;)

    Raspunde
  32. elaul 7 May 2010 @ 14:53

    Brazilianule de Ferentari, deixa pra la!!
    Decat sa debitezi aberatii, invata portugheza corect si nu stalci o limba atat de frumoasa!Cala boca!

    Raspunde
  33. SuZy 7 May 2010 @ 15:57

    Asa cum i-am spus si lui Criserb, singura regula pe care a incalcat-o [dupa unii] e legea bunului simt. In rest, din punct de vedere rutier, a parcat legal. Celui caruia ii place sa comenteze aiurea si sa aduca injurii la adresa parcarii facute, va rog frumos veniti si cu dovezi [de preferabil articole din lege unde zice ca nu a parcat regulamentar]. Pana atunci, fiti pietoni cuminti si cu capul pe umeri. :)

    Raspunde
  34. Crox 7 May 2010 @ 17:20

    Solutia inteligenta ar fi fost sa o duci pana pe terasa, in fata la acel brd, adica sa urci scarile complet. Sa ii pui o funda pe care sa scrii fain cu un marker: “Marele Premiu… Depui si Castigi!”

    Raspunde
  35. jack 7 May 2010 @ 17:41

    @Crox stii ca nu stie de gluma :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)